uno1
Velünk: 4676 napja
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan helyet, ahol az ABS-t tudják mérni? Szerencsére működik, sőt szerintem túl hamar beavatkozik. Bár nem tudom az NB-nél lehet ez normális.. (visszajelző nem jelez vissza semmit)
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan helyet, ahol az ABS-t tudják mérni? Szerencsére működik, sőt szerintem túl hamar beavatkozik. Bár nem tudom az NB-nél lehet ez normális.. (visszajelző nem jelez vissza semmit)
Vagyvalami tévedés.
Az első 235-ről 255mm-re nőtt 1994-ben; a sport féktárcsa 275mm-es, de sosem volt szériaként felszerelve, csak limitált kiadáson, vagy opcióként.
A hátsó fék is nőtt, 231-ről 251-re, a sport fék is feltételezésem szerint nagyobb tárcsát használ mint 251, ha tippelnem kéne, 271-re tennék!
Igen, én is ezt írtam, és ha figyelmesen elolvasod a hsz-emet, akkor láthatod, hogy a hátsó betét méretéről van szó. A katalógus szerint a 3 különböző méretű hátsó tárcsához ugyanaz a betét való. Ezen csodálkoztam.
Vagyvalami tévedés.
Az első 235-ről 255mm-re nőtt 1994-ben; a sport féktárcsa 275mm-es, de sosem volt szériaként felszerelve, csak limitált kiadáson, vagy opcióként.
A hátsó fék is nőtt, 231-ről 251-re, a sport fék is feltételezésem szerint nagyobb tárcsát használ mint 251, ha tippelnem kéne, 271-re tennék!
Fun is not a straight line
Alkatrészkatalógusban túrogattam és azt látom, hogy miközben az NA-NB féktárcsák 230mm körüli méretről 270-re nőttek elöl-hátul az évek és modellek folyamán és ezt a növekedést az első fékbetétek is követték, a hátsó fékbetét mérete végig változatlan maradt.
Ez tényleg így van, vagy valami tévedés?

Igen.
Köszi; és ez a nyereg megegyezik a két kisebb fék nyergeivel?
nem sajnos

Eszerint nem (Sport Susp. sorok).
Igen.
Ordune, olyan spoiler alatti fekete köténykét, ami neked van, honnan lehet szerválni? Tetszik...
Pont 2 órája posztoltam erről egy GB-t a nutzon...
Igen, de az a fajta nem szimpatikus, nem vagyok La Mans-versenyző.
Ami a tiéden van, az vállalhatóbb...
Az is van a GB-ban! A második:
MK1 R Package style front lip -£90 delivered
90 font? Az kéne.
Ordune, olyan spoiler alatti fekete köténykét, ami neked van, honnan lehet szerválni? Tetszik...
Pont 2 órája posztoltam erről egy GB-t a nutzon...
Igen, de az a fajta nem szimpatikus, nem vagyok La Mans-versenyző.
Ami a tiéden van, az vállalhatóbb...
Az is van a GB-ban! A második:
MK1 R Package style front lip -£90 delivered
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992