balcsi
Velünk: 6112 napja
Köszönöm szépen, így nézelődök IL-en...
Köszönöm szépen, így nézelődök IL-en...
1993 és elötti 1.6-okon (1.8 még nem volt) elöl 235mm, hátul 231mm-es a féktárcsa.
Az 1994 és utáni autókon (1.6-1.8) elöl 255mm, hátul 251mm-es a tárcsa, persze más betétek valóak a 2 mérethez!
Fun is not a straight line
Ha jól tudom, csak 1.6-1.8 között van különbség, de várj meg egy olyan embert inkább, aki biztos benne.
Sziasztok!
Fékbetéteket szeretnék rendelni hátra - eredetit. Emlékszem viszont, hogy 1994(5?) után nagyobb átmérőjű féktárcsákkal szerelték az NA-kat. Betétválasztásnál lehet ennek jelentősége?
köszi
Ó köszönöm, akkor igyekszem kitalálni, hogy pontosan mi kellene. Lehet, hogy csak a jövő hétre sikerül.
Thx: I
Uhh, kicsit benéztem, mert nem láttam ezt a topicot, úgy könyveltem el, hogy senkit sem érdekelt
Szóval, Unix/Bárdi/Start/Láng webshopokban nézelődjetek, ha megvan amit szeretnétek akkor kellene a nagyker neve és a cikkszám. -30%árral számolhattok.
Az elérhetőségem 06703808643
if in doubt, flat out.
Cimbi!
Kérlek jelezz, hogy fék ügyben van-e lehetőség általad valamire, vagy nincsen. Ha nincs, természetesen az sem gond, csak jó lenne tudni, hogy mi a helyzet, mivel nekem most elég égető ez a fék ügy.
Kösz: I
Tanácsot kérnék.
Ahogy néztem a kerékcserénél, lassan időszerű lesz a fékbetéteim, de már a tárcsáim cseréje is körben (155ekm most, 5 éve és 55ekm óta tárcsa nem volt cserélve). Az a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata az IL-en most 146.5 EUR-ért akciózott komplett csomaggal. Darabokból és genuine partokból összerakott cucc kb 220 EUR lenne (sajna hátsó tárcsa nincs is épp fent).
Ritkán pályázok és megyek erőset, eddig gyári betéttel jártam (nem koszol, jól harap).
Üdv!
Kérdezni szeretném, hogy Cimbit el lehet-e érni valamilyen formában, fék ügyben.
Köszönettel: I
Cimbi!
Az alábbi kérdésre esetleg remélhetek választ?
Ha szükséges, akkor az e-mail címem a következő: istvan.kapitany@gmail.com
THX előre is
Tehát, sokan szeretnétek féket szerintem és a kuplung group buy-on felbuzdulva csinálhatunk egy ilyet is.
Mindenkinek jár 30% fix kedvezmény. Várom az érdeklődőktől a részleteket. Jelentkezni jövő hét vasárnapig lehet. Amint megvan mindenki, adom a számlaszámot és ha megérkezett mindenki befizetése, megrendelem a cókmókot és kb 1hétre rá jöhet érte mindenki. A banki dolgokban Manson kolléga fog segíteni mivel szomszédok vagyunk és én annyira nem rajongok az onlájn bankinggért :D
Amire szükségem van:
NA/NB/NBFL/NC, alvázszám, abs/no abs, óhajtott márka (ferodot ajánlom előre, hátra szerintem kb mindegy), és hogy pontosan mi kell (előre/hátra,tárcsa/betét), fékolaj kell/nemkell.
1: manson: 1.6NA, 1990, alvázszám?, no abs, ferodo, körbe minden.
Cimbi!
Mielőtt rendelnék kérdezném, hogy 4 Ferodo, vagy Brembo, vagy gyári tárcsa 1.6 nbfl-re (normál tárcsák, abs van) várhatóan mennyibe kerülne.
Kösz a választ előre is: I
1. manson 1.NA, 1990, JMZNA18B200100097, noabs, ferodo ,körbe minden
Tehát, sokan szeretnétek féket szerintem és a kuplung group buy-on felbuzdulva csinálhatunk egy ilyet is.
Mindenkinek jár 30% fix kedvezmény. Várom az érdeklődőktől a részleteket. Jelentkezni jövő hét vasárnapig lehet. Amint megvan mindenki, adom a számlaszámot és ha megérkezett mindenki befizetése, megrendelem a cókmókot és kb 1hétre rá jöhet érte mindenki. A banki dolgokban Manson kolléga fog segíteni mivel szomszédok vagyunk és én annyira nem rajongok az onlájn bankinggért :D
Amire szükségem van:
NA/NB/NBFL/NC, alvázszám, abs/no abs, óhajtott márka (ferodot ajánlom előre, hátra szerintem kb mindegy), és hogy pontosan mi kell (előre/hátra,tárcsa/betét), fékolaj kell/nemkell.
1: manson: 1.6NA, 1990, alvázszám?, no abs, ferodo, körbe minden.
if in doubt, flat out.
pls. egy admin módosítsa a téma nevét a gb-ra.
IF -> Cimbinek sikerül összehozni a dolgot, akkor..
Féktárcsa+betétek körbe az ótóra, akkor:
1.manson