Nyiri
Velünk: 3349 napja
Nekem igazából az a gondom, hogy ennyi pénzért a képek alapján tré öntési minőség gondolom fos ajtókilincs anyagból és ahogy írtad még termosztát sincs. Bár a cső elvezető jó ötlet
Nekem igazából az a gondom, hogy ennyi pénzért a képek alapján tré öntési minőség gondolom fos ajtókilincs anyagból és ahogy írtad még termosztát sincs. Bár a cső elvezető jó ötlet
Nekem igazából az a gondom, hogy ennyi pénzért a képek alapján tré öntési minőség gondolom fos ajtókilincs anyagból és ahogy írtad még termosztát sincs.
Hát igen. Én egy időben megfogadtam, hogy semmi IL-es sajátmárkás cuccot nem veszek, aztán végül a komplett vízcső szettjükre lecsaptam és az teszi a dolgát.
Mondjuk az már kevésbé teszi szimpivé, hogy ennyi pénzért egy nyamvadt termosztátot nem adnak a csomagba.
viszonyításként (ár és minőség terén) az etalon:
https://supermiata.c___90-05-mx5-miata.aspx
de gyári hűtőnél kell egy kicsit a csatlakozással játszani
Csak kérdés ez mennyire jó minőség és plug and play mivel azért az IL sajnos csinál vagy árul nem túl jó minőségű cuccokat is :/ De ha valaki vesz vagy rendel írhatna róla :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Hát annyira nem is vészesen szerintem. Legalábbis nekem tetszik ez a kitt, kicsit szerelhetőbb, OEM-ebb, mint a mi spaceres, 5 darabból álló verziónk, amire amúgy kb. ennyit ellolcsoltam annó majdnem mire szépen összeállt.
Egyébként - bár tudom hogy kicsit hitvita - de szerintem inkább ez meg egy gyári új hűtő legyen az első amire hűtés fronton költsenek az emberek, mint a fél háztömbméretű aluradiátorra.
Hát annyira nem is vészesen szerintem. Legalábbis nekem tetszik ez a kitt, kicsit szerelhetőbb, OEM-ebb, mint a mi spaceres, 5 darabból álló verziónk, amire amúgy kb. ennyit ellolcsoltam annó majdnem mire szépen összeállít.
Egyébként - bár tudom hogy kicsit hitvita - de szerintem inkább ez meg egy gyári új hűtő legyen az első amire hűtés fronton költsenek az emberek, mint a fél háztömbméretű aluradiátorra.
Hát annyira nem is vészesen szerintem. Legalábbis nekem tetszik ez a kitt, kicsit szerelhetőbb, OEM-ebb, mint a mi spaceres, 5 darabból álló verziónk, amire amúgy kb. ennyit ellolcsoltam annó majdnem mire szépen összeállít
Aztakurva. Erősen fogott az a ceruza
IL megcsinálta az 1.8 NA;NB/FL reroute saját márkás szettjét (eddig csak 1.6 NA-hoz volt nekik)
https://www.ilmotors___hp5?lang=DE&aid=6913

Egy ismerosom kert meg h rakjam fel ide. Hatha vmi furfangos homemade reroutehoz tudjatok hasznalni.
323 1.8bol lettek kibontva. Olcson eladoak. Illetve van egy ontveny leomlo is szinten ebbol az autobol.

Üdv!
Valakinek van ötlete itthon hol lehetne beszerezni ezt a Dayco 71989 vízcsövet?

újabb videó a témában, alapjaiban a Mike-féle reroute (NBFL 2001-2005)
Sziasztok!
Mi a vélemény erről a reroute-ról?