Ordune
Velünk: 5728 napja
Veled beszéltünk erről Lillafüreden?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Veled beszéltünk erről Lillafüreden?
Érdekel, már amennyiben egy pár van. Mondd, neked mikor és hol jó, és lezsírozzuk
Érdekel, már amennyiben egy pár van :)
Jobb első kerékjárati ív alatti műanyag takaró elemeket keresek. (NC1 hez.)
Hölgyeim és Uraim,
Itt az alkalom hogy egy használt, de jó állapotú, Mazda Mx-5 NC K&N Apollo szett boldog tulajdonosai legyetek!
Minden tartozéka megvan! A kis fekete konzol - ami a szűrőt tartja - alján megindult a rozsda, úgyhogy azt lecsiszoltam és újra festettem. Jelenleg a szűrő kimosva, olajozásra vár. Ajándékba adok hozzám egy szintén használt K&N tisztító és olajozó szettet. Ez jó mindkét motorhoz.
Ára (egyenlőre fix): 50eft (mx5partson újonnan 335GBP, bár biztos van ettől olcsóbban is)
Csere érdekelhet stabilizátorra (RX-8, vagy bármi nem gyári) esetleg leömlőre.
üdv,
Laci (06 70 466 52 87)
Hölgyeim és Uraim,
Itt az alkalom hogy egy használt, de jó állapotú, K&N Apollo szett boldog tulajdonosai legyetek!
Minden tartozéka megvan! A kis fekete konzol - ami a szűrőt tartja - alján megindult a rozsda, úgyhogy azt lecsiszoltam és újra festettem. Jelenleg a szűrő kimosva, olajozásra vár. Ajándékba adok hozzám egy szintén használt K&N tisztító és olajozó szettet.
Ára (egyenlőre fix): 50eft (mx5partson újonnan 335GBP, bár biztos van ettől olcsóbban is)
Csere érdekelhet stabilizátorra (RX-8, vagy bármi nem gyári) esetleg leömlőre.
üdv,
Laci (06 70 466 52 87)
wow, csak most látom, de köszönöm!!!
b
Sziasztok!
Lenne egy eladó, viszonylag jó állapotú NC bőr multi kormányom, ha valakit esetleg érdekelne..
( légzsák nélkül )
kérésre több képet is tudok küldeni:
Budapesten megtekinthető.
irányár: 20eFt
Üdv
Sziasztok!
Lenne egy eladó, viszonylag jó állapotú NC bőr multi kormányom, ha valakit esetleg érdekelne..
kérésre több képet is tudok küldeni:
Budapesten megtekinthető.
irányár: 20eFt
Üdv
Sziasztok,
Faceliftes, 2009 es NC-hez keresnek elso lampakat illetve hutoracsot e s kodlampat vagy akar takarot is.
Minden infot megkoszonok!
udv,
Balazs (06 20 264 54 39)
Sziasztok,
Faceliftes, 2009 es NC-hez keresnek elso lampakat illetve hutoracsot e s kodlampat vagy akar takarot is.
Minden infot megkoszonok!
udv,
Balazs
NC bontas Angliaban:
http://www.ebay.co.u___8:g:kjEAAOSwax5YqH2O
Sziasztok!Autóm eladása után megmaradt NC csomagtartóm tovàbb adnám, ha valakit érdekel. Króm, beépített pótféklámpás, a bőr szìjak is megvannak hozzà. 70/322-1190
ezt néztem, de nem találtam eladót sajnos...
Angol/nemet ebay?
Sziasztok, Nc-hez FL-ig keresek 2.0 motort. Ha valaki látókörébe kerülne egy, az hívjon, pls.
Illetve ha vannak tippek, hogy honnan lehetne akasztani egyet, azt is szívesen venném.
Köszönöm előre is!
B