Gabeszpapa
Velünk: 5525 napja
Sajnos OFF autóval, de már vadászzom a megfelelőt.
Az élet nem napos ha nincs egy MX-5!
Van akinek kettő is van, igaz Gabesz?
Hja, van most Mazda a háznál de meglátjuk az NB meddig marad, keresi gondos gazdáját.
Hja, van most Mazda a háznál de meglátjuk az NB meddig marad, keresi gondos gazdáját.
Nagyon tuti kis gep
Turesz vadassza a kovetkezot.
És mi a terv? NA, NB vagy NC?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
LOL Azzal nem jártál rosszul!
Akkor mivel jár most Turesz???
Este feltoltok egyet, te mar vezetted
Mikor megyunk csapatni? Most tokeletes az ido
Vettél NC-ét?
Gratula!
Kép?
Vettél NC-ét?
Mi a súlya egy ilyennek?
Vettél NC-ét?
.
http://www.mcgard.co___splinedrive-lug-nuts
én ezt használom, de nem elsösorban kerékörködésre, hanem mert jobban felül mint a gyári anya.
(sima kerékkulcs ellen valamennyire véd de egy nagyobb vízpumpa fogóval azért le lehet szenvedni szerintem)
ha csak 1 szet kerékört veszel lehet, hogy nem fog túl jól kinézni és könnyü is lesz levenni mivel:
a gyári anya elég kicsi és a kerékör nagyobb -> jobban kiáll, nem olyan szép
gyári mazda kerékör ugyanaz mint az alalp mcgard kerékör csak drágább
Ezek nagyon jól néznek ki, akkor ebből rendeltél 5*4 dbot? Hogy hozattad be? Gondolom itthon nem árulják, a weboldalon nem láttam rendelési lehetőséget csak a viszonteladó partnereket, onnan böktél ki egyet?
Vmi megoldás kell, kicsit féltem a felniket
Ha szép/jó kell, akkor amit mx5fan mond.
Személy szerint vettem egy készlet belső nyílásút a gumikkal olcsóért. Védeni egyik sem véd komolyan. Levevőkészletet kb. 5eFt-ért tudsz venni, de külső nyílásúak 90%-át egy dugókulcs fej feláldozásával leszedheted. (Rá kell kalapálni és simán nyitod.) Másrészt mivel 100Nm fölé a belső nyílásúakat sem húzzák még a gumisok sem, ezért megfelelő módszerrel ezek is oldhatóak gyorsan. Olyan mint a biciklizár, rakj fel valamit, hátha a szomszédét viszik.
Egy dolog fontos szvsz, hogy vagy érdemes márkásat vagy két ugyanolyan olcsó készletet venni, mert ha három év múlva beletörik a gyári kulcs, akkor a márkásat tudod majd pótolni (gyári Mazda talán ezért a legszerencsésebb, mert azt le kéne tudniuk venni a szervízben, az meg külföldön is lesz), az olcsóból meg állhatsz neki barkácsolni pótkulcs hiányában.
http://www.mcgard.co___splinedrive-lug-nuts
én ezt használom, de nem elsösorban kerékörködésre, hanem mert jobban felül mint a gyári anya.
(sima kerékkulcs ellen valamennyire véd de egy nagyobb vízpumpa fogóval azért le lehet szenvedni szerintem)
ha csak 1 szet kerékört veszel lehet, hogy nem fog túl jól kinézni és könnyü is lesz levenni mivel:
a gyári anya elég kicsi és a kerékör nagyobb -> jobban kiáll, nem olyan szép
gyári mazda kerékör ugyanaz mint az alalp mcgard kerékör csak drágább
Sziasztok!
NC tulajokat kérdezném elsősorban, ki milyen kerékőrt használ? Mit javasoltok? Hol érdemes venni?
Köszi,
óó... hát ez tényleg pech...