Sziasztok!
Gyári rádió helyett szeretnék valami nagyképernyős multimédia lejátszót. Hol érdemes nézelődni? Mit ajánlotok?
Köszi
sikerült meghajlítanom a jobb oldali hátsó alsó lengőkarom
Sziasztok,
sikerült meghajlítanom a jobb oldali hátsó alsó lengőkarom (cikkszám: NE51-28-500B), így veszélybe került a Hungaroringes találkozó.
Nincs valakinek véletlenül otthon elfekvőben egy vagy tudnátok segíteni, hogy hol nézzem meg. Unixnál 6 hét a beszerzési ideje.
Köszönöm
Hogyan sikerült?
Black Sushi
Sziasztok,
sikerült meghajlítanom a jobb oldali hátsó alsó lengőkarom (cikkszám: NE51-28-500B), így veszélybe került a Hungaroringes találkozó.
Nincs valakinek véletlenül otthon elfekvőben egy vagy tudnátok segíteni, hogy hol nézzem meg. Unixnál 6 hét a beszerzési ideje.
Köszönöm
pontosan!
Ha nem figyelsz az olajszintre, könnyen bajba kerülhetsz.
Ráadásul a 2006 végéig gyártott 2 literes motorok egyébként is hajlamosak rá.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ha nem figyelsz az olajszintre, könnyen bajba kerülhetsz.
Ráadásul 2006 végéig gyártott 2 literes motorok egyébként is hajlamosak rá.
Hogy lett a motor hajtókarcsapágyas????
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Sziasztok,
van néhány alkatrészem, ami a korábbi 2.0-ás (2006-os) motoromból maradt, de jó állapotban van és használható. Ha valamelyik érdekel, akkor keress meg!
- klímakompresszor
- generátor
- trafó
- és egy motor, ami 2.0-ás, 2006-os, hajtókarcsapágyas.
Üdv, Balázs
(nulla6húsz.91nyolcvannyolc.4négy3)
(balazs.salfer - kukac - gmail.com)
Hello,
az enyem xenon-os, ahhoz jart a moso mint kotelezo tartozek. Ki kell szedni a lampat, megnezni, hatha csak egy ful tortott le, vagy az allitoja kapott egyet
Megpróbálom megcsináltatni első körben a lökhárítót aztán maximum később ha nem passzol rendesen lecserélem. Amúgy ez a lámpa (ami neked is van a profilképeden) ez halogén nem xenon, vagy rosszul tudom? Igazából világít csak szerintem nagyon lefele. Elég erős is bízom benne, hogy csak elmászott kicsit.
Érdemes megmutatni Laleenak, de szerintem ott tört a xenonos lámpánál vmi azért nem világít rendesen. Lehet elmaszott a trafo, vagy az izzó sérült meg, ehhez látni kell.
Műanyagos vszeg meg tudja csinálni, de ha a mosonal sérült sosem fog ugy illeszkedni, mint a törés mentes (tapasztalat sajnos).
lesz meg egy szélvédő is