Gyéé, 2015-10-29 11:53:05
Csak egy gondolat: van itt egy tudáshalmaz, ami az évek során a kollektív tapasztalatok alapján összejött. Hülyeség lenne azt mondani hogy megdolgoztunk érte mert ez ugyebár nem munka, inkább élvezet:-) Márcsak ezért sem sajnáljuk (gondolom) senkitől, főleg újaktól nem hiszen nekik van rá a legnagyobb szükségük. Nem vagyunk kötelesek velük megosztani, ők sem kötelezhetőek arra hogy keressenek mielőtt kérdeznek, ez egy nyitott fórum, meg lehet kérdezni azt is, hogy boxermotoros-e az mx5. A jövőben csatlakozókat nem tudjuk nagyon alakítgatni, hiszen nem ismerjük őket, magunkat viszont tudjuk. Én amellett lennék, hogy az új és lelkes, nyilván még nem tájékozott tagok kérdéseit válaszoljuk meg ha éppen van rá energia és idő mert ezért is van ez a fórum, nem hiszem hogy jó dolog túl hamar bedobni a Google a te barátod dumát. Van ez a jelenség, hogy a régóta működő fórumok a sok régi tag miatt "elmogorvásodnak" az újakkal, ez szerintem nem jó dolog, még akkor sem ha ez nem egy olyan klub ami feltétlenül növekedni szeretne. Az alapállás mindenkivel az kell hogy legyen, hogy feltételezzük hogy jó fej, hiszen miatája van. Ebben a konkrét esetben szerintem csak úgy megszaladtak a posztok szerintem Hagyi nem írt semmi olyat amit nagyon pirosozni kéne, szerintem lépjünk tovább. Tipikusan az élő szó vs postolás közötti különbség okozza a feszültség kialakulását, szóval szrintem békesség mindannyiunkkal.
végre, teljesen egyetértek!