Kalap
Velünk: 6399 napja
Én úgy gondoltam, hogy kisajátítom ezt a kis topikot magamnak, és a már oly divatos, (trendy, cuky, szupcsy) 'mi történik az autómmal' szekciót csinálok belőle, ha másért nem, mert már hülyülök, és lassan elfelejtek mindent. Öregen majd jó lesz ezt visszaolvasni onokákkal az ölemben:
"láátod, kisonokám, ezt a képet itten, itt még nagyapó ki tudott szállni a fodrászkocsiból nyekergés nélkül, látod, a kis pajtásainak meg volt még haja is, meg foga is. Minden alkatrész százeuró volt, és... mit? neeem, nincs benne érintőképernyő, ez nem tudta még vezetni magát, nekünk kellett csinálni benne mindent. Igen, benzinnel ment. Nade csitt, mer elfeledtem, mit is akartam mesélni neked. Eriggy, kérd el nagyanyádtól a gyógyszereimet, gyorsan hamar, aztán mesélek még!"
. (Ha Gram is úgy látja jónak, még át is kerülhet a topik az Így épül az emikszötöm szekcióba.
Lesz mit feldolgozni, ideírni, mert 2007 óta sokminden történt, de elkezdtem dolgozni az ügyön, szóval stay tuned, ha érdeket; és ezentúl itt csak az enyém fog fütyülni.ha valakinek arra fájt a foga, hogy itt fütyörésztesse a sajátját, az igy járt.
Fun is not a straight line