WarLock
Velünk: 5087 napja
és a kerékanya vége zárt vagy nyitott? nem akadt fel a menet a zárt kerékanya végében és emiatt nem a kereket húztad le hanem csak az anyát a tőcsavarra?
Lemezfelnihez sima kerékenyát ami lemezfelnihez való.
Nem először cserélek kereket. Hogy lehet szarul felrakni? Négy csavar fogja, átlósan húzom be ahogy kell. felfekszik az agyra. Gyári miata lemezfelnik voltak, tehát a központosító is rendben. Nem rakéta tudomány. Mégis hogy rakhattam fel rosszul?
Nem először cserélek kereket. Hogy lehet szarul felrakni? Négy csavar fogja, átlósan húzom be ahogy kell. felfekszik az agyra. Gyári miata lemezfelnik voltak, tehát a központosító is rendben. Nem rakéta tudomány. Mégis hogy rakhattam fel rosszul?
Szerintem ezen se múlik. Az én múltkori kék exip alum, ami egész nap fent volt, olyan nehéz, hogy leszakad az ember töke, ha birkózni akar vele Csak szarul raktad fel a kereket a menet előtt, ennyi. Legközelebb figyelmesebben.
Én sem tudom miért történt ez. Most új felnit szereztem drift-re. Gyári 5 küllős NB felni. Nincs 6 kiló darabja. Amit korábban használtam az durván nehéz volt. Meglátjuk milyen lesz ezzel