kovandor
Velünk: 4658 napja
Még egy nap és még teljesebb lesz az AC a Japanese Car Pack-kel:

Még egy nap és még teljesebb lesz az AC a Japanese Car Pack-el:
Na, legalább nem megy kárba az 50USD, ami rajta maradt kreditként az accounton :D Reméltem, hogy még jó lesz valamire.
Uhh, ez izgis! Akkor majd nyomjuk egymás ellen is remélem. 
Ez jó. Le kellene porolnom az iRacing account-omat? Kár, hogy nincs kedvem szimulátorozni, mióta eladtam a Rift-et... De majd ha meglesz a Rift CV1 vagy Vive. :D
1999 NB | 1.8 | fekete

Van szerencsém beavatni, hogy az idén nagy dobásra készül a Mazda Corp., és új, hivatalos, globális MX5 Cup indul az iRacing keretein belül. A sorozat megrendezésének körülményeiről, időpontjairól természetesen a későbbiekben pontos információval szolgálunk, ámbátor addig is:
Európai szinten a TOP 20 versenyző kijut a Barcelona-ban megrendezendő szimulátoros elődöntőre, ahol az 5 leggyorsabb részvételi jogot nyer a ... doppergést kérek! ... Laguna Seca-ban , valódi autókkal megrendezett MX5 ND CUP futamra! Fanfárok zengjetek! Porold le a ForszFídbekkest, és irány gyakorolni!

Van szerencsém beavatni, hogy az idén nagy dobásra készül a Mazda Corp., és globális MX5 Cup indul az iRacing keretein belül. A sorozat megrendezésének körülményeiről, időpontjairól természetesen a későbbiekben pontos információval szolgálunk, ámbátor addig is:
Európai szinten a TOP 20 versenyző kijut a Barcelona-ban megrendezendő szimulátoros elődöntőre, ahol az 5 leggyorsabb részvételi jogot nyer a ... doppergést kérek! ... Laguna Seca-ban megrendezett MX5 ND CUP futamra! Fanfárok zengjetek! Porold le a ForszFídbekkest, és irány gyakorolni!

Van szerencsém beavatni, hogy az idén nagy dobásra készül a Mazda Corp., és új, hivatalos, globális MX5 Cup indul az iRacing keretein belül. A sorozat megrendezésének körülményeiről, időpontjairól természetesen a későbbiekben pontos információval szolgálunk, ámbátor addig is:
Európai szinten a TOP 20 versenyző kijut a Barcelona-ban megrendezendő szimulátoros elődöntőre, ahol az 5 leggyorsabb részvételi jogot nyer a ... doppergést kérek! ... Laguna Seca-ban megrendezett MX5 ND CUP futamra! Fanfárok zengjetek! Porold le a ForszFídbekkest, és irány gyakorolni!
Kis önzőség ugyan, de kirakom a most készült videót, a kormány mögött jómagam
Huu egész szép!
Óh, nem gondoltam hogy ilyen topic is van itt, amíg fel nem bukkant
Assettohoz már majdnem kint van egy érdekes mod. Ráadásul magyarok keze is benne van a dolgoban bőven
Hivatalosan is megjelent az MX-5 NA az AC-hez és elég frankó lett szerintem!
Dirt Rally sem rossz, de minden vezetési hibáért súlyosan büntet.

Óh, nem gondoltam hogy ilyen topic is van itt, amíg fel nem bukkant
Assettohoz már majdnem kint van egy érdekes mod. Ráadásul magyarok keze is benne van a dolgoban bőven
Kis telefonos jatek :-) JDM drift a neve.

Hello! Most vettem észre a kérdest. Elvitték a g27-et hamar, mert tuningolt volt (erősebb rugók, élethűbb váltás). Gran turismo 6 hoz vettem még, én PC vel nem próbáltam
Na akkor ez lesz az őszi projekt.
Most akkor el kell adnom a cockpitet is ha valtani szeretnék. Illetve mindenképp el kell adnom, mert ps4 sem támogatja egyelőre
Azert jo a Fanatec CSR XBox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC-vel is kompatibilis illetve barmilyen pedalt illetve valtot felismer, akar 100EUR-ert mar lohetsz Ebay-rol, a Xbox One-ok is 200Eur-ert vannak.
G27-eket meg jo aron el lehet adni tuti, kijon a Fanatec CSR belole, ami meg precizebb kormany a G27-hez kepest, toltam G27-el is parszor, ahhoz kepest is jobb...
Azert jo a Fanatec CSR XBox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC-vel is kompatibilis, akar 100EUR-ert mar lohetsz Ebay-rol, a Xbox One-ok is 200Eur-ert vannak.
G27-eket meg jo aron el lehet adni tuti, kijon a Fanatec CSR belole, ami meg precizebb kormany a G27-hez kepest, toltam G27-el is parszor, ahhoz kepest is jobb...
Most akkor el kell adnom a cockpitet is ha valtani szeretnék. Illetve mindenképp el kell adnom, mert ps4 sem támogatja egyelőre
G27-et mennyiért adnád el? Azt még PC-hez vetted?
Nalam a szoftverek döntik el melyik generacioban milyen gépet veszek. Most a box felé húzna a szívem... De nem kompatibilis G27-tel