Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    ide minden jöhet, amit a nyomdafesték bír...    »    Szimulátor    |   << vissza

Szimulátor

2015-05-09 19:28:20
wolfblind

wolfblind

Posztok: 1825
Velünk: 4820 napja
Casady, 2015-05-08 20:00:44

En ps párti vagyok, de ezért megéri venni egy boxot. Kár volt megnéznem, hiányzik ez az érzés..

Igen, a fizika is meglepoen jo a Fanatec CSR kormannyal, de a Forza 5 motorsporte vagy a 4-e jobb azert, minden aprolekos beallitassal.

De amiert,en a Forzat szeretem az a motorhangok, meg az en 1.8NA-mnak is olyan hangja van, mint a valosagban, erre nagyon odafigyeltek, tobbi jatek Gran Turismok pl, muhangu az osszes....

2015-05-08 20:00:44
Casady

Casady

Posztok: 390
Velünk: 5100 napja

En ps párti vagyok, de ezért megéri venni egy boxot. Kár volt megnéznem, hiányzik ez az érzés..

2015-05-08 8:40:36
wolfblind

wolfblind

En ezt tolom neha, nagyon tetszik francia riviera + ND smile ...

2015-05-08 2:05:49
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4474 napja

Volt szerencsém kipróbálni billentyűzettel.

Beállítások: kép

LMP1-es alap, ami be van állítva alapból -> nagyon jól irányítható még bill-el is!
Pagani Zonda R -> nagyon jól irányítható még bill-el is!

FPS adatok
2500K@4,4GHz + Vengeance 2×4GB 1600CL9 + MSI GTX 970 GAMING 4G :

1. próba: alap beállítás: LMP1 + Dubai 105-142fps
kép kép

2. próba: Zonda + Dubai 68-111fps
kép kép kép kép kép kép kép

Vizuális beállítások:
kép kép kép

Engem meggyőzött! :C Asetto Corsa nem tetszik ennyire mint ez.

Történet:

Volt szerencsém kipróbálni billentyűzettel.

Beállítások: kép

LMP1-es alap, ami be van állítva alapból -> nagyon jól irányítható még bill-el is!
Pagani Zonda R -> nagyon jól irányítható még bill-el is!

FPS adatok
█ 2500K@4,4GHz █ Vengeance 2×4GB 1600CL9 █ MSI GTX 970 GAMING 4G :

1. próba: alap beállítás: LMP1 + Dubai 105-142fps
kép kép

2. próba: Zonda + Dubai 68-111fps
kép kép kép kép kép kép kép

Vizuális beállítások:
kép kép kép

Engem meggyőzött! :C Asetto Corsa nem tetszik ennyire mint ez.

2015-04-11 8:29:01
kovandor

kovandor

Posztok: 849
Velünk: 4658 napja

Szia!

Furcsálom a jelenséget, amit írsz, bár én jobban szeretek olyan autókkal menni, amik erőben közelebb állnak ahhoz, amiket már vezettem. Ferrarihoz, Paganihoz még nem volt sajnos közöm, 450-500 ló felett még utasként sem semmiben ;-) Egy biztos a gumi hőmérséklet sokat számít a játékban is, érzésre ezekkel a nagy vasakkal van egy tempó, ami felett 4 kerékkel esel le az ívről.

Próbáld ki a Lotusokat, E30 M3-at vagy ha meg van a DLC az Alfa GTA-t!
Korábban sokan az rFactor-t tartották az egyik legjobb szimulátornak és uaz a közösség az AC-t még jobbnak látja.

Kormánnyal játszottad egyébként? Egy rendes 900fokos kormányt sok idő fullra alá szedni.

Én próbáltam a pCars-t is. Grafika szép, de pláne időjárási effektekkel nagyon megterhelte a grafika kártyát + több versenyző esetén is. Remélem ezen még optimalizálnak. Nekem itt is tetszett az autók viselkedése és pályák közül a kisebb britt klub verseny pályák (Oulton Park, Cadwell Park).

A.

aláírás "Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away."

Történet:

Szia!

Furcsálom a jelenséget, amit írsz, bár én jobban szeretek olyan autókkal menni, amik erőben közelebb állnak ahhoz, amiket már vezettem. Ferrarihoz, Paganihoz még nem volt sajnos közöm, 450-500 ló felett még utasként sem semmiben ;-) Egy biztos a gumi hőmérséklet sokat számít a játékban is, érzésre ezekkel a nagy vasakkal van egy tempó ami felett 4 kerékkel essel le az ívről.

Próbáld ki a Lotusokat, E30 M3-at vagy ha meg van a DLC az Alfa GTA-t!
Korábban sokan az rFactor-t tartották az egyik legjobb szimulátornak és uaz a közösség az AC-t még jobbnak látja.

Kormánnyal játszottad egyébként? Egy rendes 900fokos kormányt sok idő fullra alá szedni.

Én próbáltam a pCars-t is. Grafika szép, de pláne időjárási effektekkel nagyon megterhelte a grafika kártyát + több versenyző esetén is. Remélem ezen még optimalizálnak. Nekem itt is tetszett az autók viselkedése és pályák közül a kisebb britt klub verseny pályák (Oulton Park, Cadwell Park).

A.

2015-04-10 11:41:46
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 4474 napja

Sziasztok,

kipróbáltam az Assetto Corsa játékot. Most próbáltam egy LaFerrarit, korábban Pagani Huayra-t, az a fura benne, hogy mindegyik alulkormányzott, és olyan érzésem van, hogy az autó középpontjában van egy tengely és akörül forognak az autók. Teház nincs hátsó tengely és elsü tengely, ami a kanyarodáskor szerepet játszik.

Látom, hogy a kerék ki van tekerve teljesen és megy le az ívről, persze semmi csúszás, csak ilyen a játék motorra.

Mintha minden autó driftelne kanyarodás helyett. Lassó kanyaroban nem szembetűnő, de pl most a monzai pályán fura volt menni a Ferrarival. Előre rá kell készülnöm a kanyarra, hogy a sodródás az íven történjen... 

Ugyanakkor a GTR2 olyan, mintha tényleg az autóban ülnél. Nem tudom jön e GTR3, de az is biztosan jó lesz. (ja és hozzá kell tennem, hogy én csak billentyűzettel játszom, de a GTR2-t azzal is lehet, és élvezetes játszani, míg a AC-t nem valami jó)

Egy hónap és jön a Project Cars, arra is kíváncsi leszek. Arról mi a véleményetek?

2014-08-01 16:09:39
Bird

Bird

Posztok: 3822
Velünk: 7230 napja
kovandor, 2014-06-03 12:52:51

Készül egy egész szép NA modell Assetto Corsa-hoz. Nincs benne valaki innen a projektben?
link

Hát igen! Ez a fehér ez ott van a szeren.. na meg az a felni.. smile ))))

aláírás Kilinccsel elöre:)
2014-08-01 13:32:50
kovandor

kovandor

Van valakinek esetleg tippje (akár privátban) jó minőségű NA, NB, NC 3D modellre?
SketchUp-on találtam 1-et, de egy két felület elég érdekes ezen.

aláírás "Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away."

2014-06-03 12:52:51
kovandor

kovandor

Készül egy egész szép NA modell Assetto Corsa-hoz. Nincs benne valaki innen a projektben?
link

2014-03-22 19:18:44
wolfblind

wolfblind

Casady, 2014-03-22 17:36:59

Hangban elmarad a gt a forza mögött. Érdekes, hogy neked tetszik a gt6 AI mert sokan azt is szidják. Nekem volt jó és rossz tapasztalatom is. A Gps visualizer nagy móka, de tudtodmal speckó CAN ECU kell hozzá, ami néhány új modellbe már gyárilag belekerül, pl a gt86. Hogy ez megoldható lesz e pl. egy miatához, azt nem tudom, de nagy móka lenne! A masik a érdekes cucc a gps pályaszerkesztő kompatibilitás lesz, a GT lemodellezi az gps ből feltöltött utat, és kedvenc útszakaszaid bekerülnek a választhatók közé. Csak jönne már!

Jaja a gpsbol modellezheto ut nagyon jo, lesz meg lehet csinalni a kedvenc utszakaszokat veleTongue out, azt tudom, hogy NC-hez lesz a CAN ECU, de remelem a regebbiekhez(NA,NB) is lesz vmi megoldas, mert az nagyon feeliges lenne. Meg nincs nekem PS3 meg GT6 de most tervezem, hogy eladom az Xboxom ill. Forzakat hozza es kiprobalom ezt. Ami a PS3 mellet szolt, mukodne vele a regi Logitech Momo PC-s kormanyom vele, ill. az osszes ismert PC-s kormany nem kell kulon specko kormany , mint a boxnal...

2014-03-22 17:36:59
Casady

Casady

Hangban elmarad a gt a forza mögött. Érdekes, hogy neked tetszik a gt6 AI mert sokan azt is szidják. Nekem volt jó és rossz tapasztalatom is. A Gps visualizer nagy móka, de tudtodmal speckó CAN ECU kell hozzá, ami néhány új modellbe már gyárilag belekerül, pl a gt86. Hogy ez megoldható lesz e pl. egy miatához, azt nem tudom, de nagy móka lenne! A masik a érdekes cucc a gps pályaszerkesztő kompatibilitás lesz, a GT lemodellezi az gps ből feltöltött utat, és kedvenc útszakaszaid bekerülnek a választhatók közé. Csak jönne már!

2014-03-22 17:07:25
wolfblind

wolfblind

En Forza Motorsport 4 Fan vagyok, nekem a regebbi GT-kben a hang nem tetszett, a Forza fenyevekkel jobb volt, pl. az en 1.8 NA-m a Forzaban pontosan ugyanugy szol, mint a valos eletben azert imadtam, illetve az auto viselkedese is. Persze regebben LFS meg Rfactort(Euroring meg a Hungaroring miatt smile ) toltam en is, de a Forzara sokan mondjak, hogy arcade jatek, de sztem annal joval tobb azert....

Ai miatt a GT6 tetszik az ez a funkcio a GPS Visualizer, kivancsi vagyok NA-naal fog-e mukodni, igaz OBD1 csatis de van atalakito OBD2-re:

2014-03-22 10:03:36
Casady

Casady

Én mindig gt fan voltam, de el kell ismernem, a konkurencia utolérte, sőt bizonyos dolgokban meg is előzte. Nagyon tisztelem Yamauchit, de napi szinten bírálják őt a GT planeten, hogy saját igényei szerint fejleszti szimulátorát, nem a célközönség igényeit szem előtt tartva. Úgy érzem van alapja a bírálatnak, de ettől még nagyon tetszik a gt6. Viszont ha a cockpit-em kompatibilis lenne xbox-val, tuti beszereznék égy boxot és a forzát

2014-03-21 12:23:09
wolfblind

wolfblind

Minden auto fannek kotelezo, GT/Forza fannoknak meg kulonosen, tok veletlenul talaltam tegnap este, amikor epp vmi filmet akartam megnezni aztan ez lett helyetteCool:

Hmm lehet a boxot el kene cserelnem egy ps3-raTongue out:

https://www.youtube.com/watch?v=QESGXTFFZXM

2011-08-19 10:56:18
WarLock

WarLock

Posztok: 1088
Velünk: 5448 napja

kb 3 hete csináltam egy videót, gondoltam postolom ide is smile

http://www.youtube.com/watch?v=1L1Am8Tatjg

(Videó linkelése csak tagoknak engedélyezett.)