WarLock
Velünk: 5448 napja
Attól még nem tetszik a pálya ^^
Attól még nem tetszik a pálya ^^
1:48.7 ?? nakabbe 
Most van vége a 2. szezonnak, ezen a héten kapja meg mindenki a jobb rangot, vagy rosszabbat az SRtől függően. Amúgy charlotten tegnap én is törött kocsival mentem végig a versenyen :D Ez az Okayama meg nem fekszik
Szerk: Látom azt a versenyt Ariel Hartung nyerte. Ő is magyar
Warlock most mi ez a week13? ilyen 1 hetes kupa? es nem kell megvenni hozza a palyakat se? mert nekem sztem a charlotte nem volt meg. tegnapi versenyem nagyon komoly volt, charlotte rajt utani balkanyarban tomegbaleset, kb 10-15 auto ott maradt, aztan mindenki probalt torott autoval korozni, haha.
-1.01, hehe
50 incident az komoly :D Mennyi SR-t vesztettél?
en odaadtam haveromnak vmelyik nap, practice nem elegitette ki, behuzott 50 incidenst egybol
14 az nalam standard, bodycontact enabled.
Nyugi :D LFS-ben én is a Lewis féle vezetés híve vagyok. Csak az a baj ez iRacing
Multkor volt egy futamom 14 incidenttel, azóta nem nagyon merészkedem.
Egyébként itt a tegnapi versenyem:
en a lewisos stilust kovetem, eredmenytelenul :P
Nem... Ez az oval szerű, Charlotte valami. Nem rossz. Egyébként a bajnokságban most 2. vagyok :D Remélem a hét végéig sikerül megtartani. Innentől csak ismerős pályák vannak hátra.
Egyébként itt a tegnapi versenyem:
melyik a mostani? limerock? megorulok tole. tegnap sikerult hoznom egy best lapot, meg egy uccso helyet ismet :P qrvagyors palya, sztem atlagsebesseg lehet vagy 130+, nem tul szeles az aszfalt, eldobom egyszer 25 kor alatt az encet es vege mindennek :P es hat nem birom ki ha vki elottem van es gyorsabb vagyok. mondjuk neha akkor is eldobom, ha nincs korulottem senki :P
Csak ezen a héten van futómű állítás, mivel Week 13 van
Majd jövőhéttől megint minden a régi, csak indul egy újabb szezon. Egyébként baseline setuppal megyek, mivel szerintem ezekre a pályákra megfelel, ha nem akarom leégetni a hátsó gumikat. Egyébként a mostani pálya elég bejövős, kár hogy az előző versenyemet törött hátsó felfüggesztéssel kellett végigmennem, de összejött egy 2. hely így is.
de neha
most eppen a forum felporgetesen dolgozom es jo munkat vegzek :P
Ti nem dolgoztok?
warlock latom raszakadtal, mondtam en hogy jo lesz ez!
te baseline setuppal mesz mx5-tel? kellene vmi tulkormanyzottabb, meg turn-in is lehetne gyorsabb/hirtelenebb