m3ss
Velünk: 6373 napja
btw baltas, mar van futomu allitas iracing mx5-nel. mondjatok mit allitsak az nc-n, hogy tulkormanyzottabb legyen?
btw baltas, mar van futomu allitas iracing mx5-nel. mondjatok mit allitsak az nc-n, hogy tulkormanyzottabb legyen?
Egy kis LFS
Ez az a mod amiről beszéltem
Szerintem szuper :P
nem kuldened at ezt mailben? ne kelljen mar reggelnem
milyen amugy? valosagosnak tunik?
Egye fene:
http://dl.dropbox.com/u/33831588/Spec%20Miata%202.00.zip
http://dl.dropbox.co___02009%201.0.rar
Nekem tetszik..de nincs viszonyítási alapom..még nem mentem Hungaroringen Miatával. ,)
nem kuldened at ezt mailben? ne kelljen mar reggelnem
milyen amugy? valosagosnak tunik?
Hát én is felpakoltam az RFactort. Hungaroring + Spec Miata +MS Sidewinder Precision kormány (nincs WIN7 driver ,) kombóval. Nagyon furcsa..főleg úgy, hogy a legkomolyabb szimulátor amit valaha vezettem a Racedriver: Grid volt kb 1 éve. Elszántam magam, hogy végigmegyek a pályán egy életszerű idővel.
66 kör után sikerült egy 2:23.626. A botok@75% még 1mp-re vannak. Mi számít normális időnek?
ui.: traction control:high a többi off asszem
nagyon durva. mennem kellett 40 kort, mire aszfalton tudtam vele maradni kb. 500 kg, 120le. es meg talan mindig gyorsabb vagyok roadsterral. brutalis, 4 kerek csuszol mindenhol. semmi aerodinamika, zero leszorito ero kb. ezutan el is gondolkodtam, marha vicces lehetett a forma1 30-40 eve...
de meg mindig qravjo a jatek es/vagy a g27. annyira jol erezeni a 2 auto kozotti kulonbseget. erzed hogy nincs szervo, a kocsi alja ugratok utan leer. baltas: itt mar lehet mindenfele futomu es gumibeallitasokkal szoszolni, sot kell is.
Hát én is felpakoltam az RFactort. Hungaroring + Spec Miata +MS Sidewinder Precision kormány (nincs WIN7 driver ,) kombóval. Nagyon furcsa..főleg úgy, hogy a legkomolyabb szimulátor amit valaha vezettem a Racedriver: Grid volt kb 1 éve. Elszántam magam, hogy végigmegyek a pályán egy életszerű idővel.
66 kör után sikerült egy 2:23.626. A botok@75% még 1mp-re vannak. Mi számít normális időnek?
ui.: traction control:high a többi off asszem
Fene megeszi ezt a játékot :P Ahhoz, hogy Class C legyek egy csomó cuccot kéne megvennem. Nem bírná ezt a pénztárcám..
Szerintem eddigi legkeményebb versenyem
Nem volt szabad 1.01-et menni különben elkapott volna
Végig 59 és 1.00.5 között
Egyébként látom neked is volt pár érdekes futamod
Az normális hogyha 1. mért kör után 0.7-re vagyok a WR től SCCA Ford-dal Lime Rockon?
goodjoblewis
latom utolso futamodon 1 secen belul voltak ketten. meleg volt a pite?
Triple post. Bocs.
Az normális hogyha 1. mért kör után 0.7-re vagyok a WR től SCCA Ford-dal Lime Rockon?
Ja amúgy a gumi nekem is nagyon hamar fogy, a végére néha jó ha 1.01 et tudom tartani. Amúgy első 8 kör nem vészes annyira, de ha figyelek van olyan hogy 17. körben még megy az 59
Elég jó a Customer Support, végre a saját nevem alatt versenyzem.
Ez nem standard T1 megpördülés volt... Próbáltam volna bebújni kívülről, és még kanyar előtt a túl nagy fékezéstől a hátulja kitört :/ A motor pedig nemtudom hogy szállt el. Mindent úgy csináltam, ahogy szoktam. Mikor visszaváltottam 3-ba a T1 előtt, akkor csak simán elveszett az összes erő és dőlt a füst.
doublepost