WarLock
Velünk: 5448 napja
Na meg is nyertem az első versenyemet, kipróbálom a Roadstert. Aztán majd meglátjuk.
Egyébként nem találom hogy hol van a Friends.
Na meg is nyertem az első versenyemet, kipróbálom a Roadstert. Aztán majd meglátjuk.
Egyébként nem találom hogy hol van a Friends.
59 eleje mar jonak szamit sztem. azt hiszem 58.6xx a vilagcsucs. most specteltelek, ne az mx-5 cup-al, hanem az mx-5 roadsterral menj. utobbi jobbkormanyos, csak 5 sebesseges, kicsit ballonosabb gumival, erre a palyara gyorsabb. alul ha rakattintasz a nevemre friend listben, be tudsz lepni a practice-ba ahol vagyok
Nem nagyon értek ehhez a dologkoz, egyébként 59-es idők mennének Lime Rockon NC-vel
Az jónak számít?
Na regeltem. Véletlenül rossz emailre de már orvosoltam a problémát
Mehetünk edzeni. Amúgy apám nevével regisztráltam (ugye bankkártya) Elek Kerekes. Kipróbálnám már a Mazdát 
szolj ha reggeltel warlock, mi ez a 10$? refer bonusz? jeees. kaptam toled akkor egy skipbarbert
ha nem latsz igy referral ellenere, akkor ird meg mailben a neved es felveszlek friendlistbe. aztan mehetunk szabadedzeni :P
Na már nem kell
Veszem megfelé, egyébként mi az email címed amivel regisztráltál. Ha már reklámoztad nekem itt egy picit jutalmazlak 10$-al
Csak hamar, mert alig várom már hogy kipróbáljam magam a többiek közt.
Esetleg valaki aki tudja eltudná küldeni m3ss címét a warlock0722 (kukac) gmail (pont) com ra ?
u_ben_dover kukac yahoo.com ezzel reggeltem iracingre
iRacingben a technikát (futóművet, LSD-t, ballasztot, guminyomást stb.) mennyire lehet állítgatni?
Na már nem kell
Veszem megfelé, egyébként mi az email címed amivel regisztráltál. Ha már reklámoztad nekem itt egy picit jutalmazlak 10$-al
Csak hamar, mert alig várom már hogy kipróbáljam magam a többiek közt.
Esetleg valaki aki tudja eltudná küldeni m3ss címét a warlock0722 (kukac) gmail (pont) com ra ?
Akkor ismerem :D Régóta játszanak Kis Norbiék. Szerintem a Thunder Racing Teamről volt szó. Amúgy Kis Norbi elég régóta a leggyorsabb magyar LFS-ben :P
Amúgy engem lehet érdekelne az account, egy pár órára. Aztán meglátom hogy lesz e belőle előfizu vagy sem
Látom van "2 Free Months" most, tehát kipróbálás után (persze ha beleegyezel) akkor meg is venném, ha tetszik. Aztán meg üthetem a függőséget
kiprobaltam megint lfs-t. hat nemtom, fizikaja nem tunik rossznak, de ugy osszessegeben nekem ez nem tetszik. nincs benne sebessegerzet, vagy vmit elkonfigoltam? pedig van 200+fps-em, de olyan mintha allna az auto amikor 100-al megyek, ehhez kepest iracingben:
ha vki nagyon kivancsi de csak ezert nem akar elofizetni, szivesen odaadom vmikor par orara az accomat egy iracing tesztre.
vmi stribik
robert neven volt, most pont server karbantartas van, nem tudom megnezni a pontos vezteknevet. azt mondogatta vmi kis norbinak
volt a csapattarsa lfs-ben, nem mintha ez nekem mondana barmit is :P most reggelt 1 napja, ahhoz kepest rogton adott 2 tizedet a limerockos idomnek, pedig parszaz kort mentem ezen a szaron, de tilten vagyok attol az elso kanyartol nagyon...
trailbreaking, healtoe kulonben keresztbeallsz motorfeknel, 2 ivu kanyar, ha lecsuszol az ivrol akkor meg annyi, mert lejt az aszfalt. igazi csemege. utalom :D raadasul trukkos palya, mert nagyon gyors. egyik kanyarban 2-3km/h-val lassabban josz, vegere lesz 5 tized..
iracinghez igy van beallitva, es marhajo. probaljam akkor 100%-on mindet lfs-hez?
Double post
Egyébként szerintem a kormányt úgy állítsd be, hogy profilerben meg játékban is minden 100% legyen.
Valamennyiben igaza is volt az illetőnek
Amúgy mi volt a neve, lehet ismerem? Egyébként elég sokan játszanak LFS-el. Na jó azért a bármelyik combotól 2 tized picit túlzás volt. De egy Formula Audi jellegű kocsi (FOX, Formula XR) akármikor megcsinálom
Egyébként bajnokságok elég gyakran vannak, és ha bemész egy random szerverre tényleg lezúznak, de ritkán. Már ott is megcsinálták a Safety Ratinget :P Ligák alapján rank 78 vagyok, public alapján Rank 15 körül. Hozzáteszem, nem sokat ligázok, de 2009 ben lett volna alkalmam megnyerni az Open Wheeler ligát.
A Z28 nem a legfrissebb, de Z óta nem változott a fizika. Most 0.6B nél járunk. Az eggyel frissebb, mint ami neked van. Ajánlom kezdésnek a Turbo kategóriát. XRT, RB4, FXO. Vagy ha az annyira nem fekszik akkor FOX, FBM, FO8. A GTR eket legutoljára hagynám, XRR, FZR, FXR