Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    ide minden jöhet, amit a nyomdafesték bír...    »    Szimulátor    |   << vissza

Szimulátor

2020-11-30 2:02:47
PolyakIm

PolyakIm

Posztok: 90
Velünk: 2857 napja

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a versenyzőket bajnokságainkba és már facebookra sincs szükség a tagsághoz, mert minden információ megtalálható a weboldalunkon ami a részvételhez nélkülözhetetlen! smile

http://hsmg.wezzpage.hu/

Várunk mindenkit szeretettel!

Történet:

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a versenyzőket bajnokságainkba és már facebookra sincs szükség a tagsághoz, mert minden információ megtalálható a weboldalunkhoz ami a részvételhez nélkülözhetetlen! :)

http://hsmg.wezzpage.hu/

Várunk mindenkit szeretettel!

2020-02-29 19:25:53

Adi_

Posztok: 8
Velünk: 2096 napja

Válasz erre: @MarcielloNBFL #140256 

Szia,

most tudtam gép elé kerülni, pályázik éppenséggel valaki?

2020-02-29 7:52:49
MarcielloNBFL

MarcielloNBFL

Posztok: 54
Velünk: 2385 napja

Válasz erre: @basti #140251 
Esténként általában fent szoktunk lenni,  ha esetleg egy viber vagy hasonló elérhetőséget dobsz, szólok neked szívesen wink  

2020-02-29 1:00:50
basti

basti

Posztok: 384
Velünk: 3459 napja

Válasz erre: @basti #140251 

En ki is probaltam smile

Ha valakinek meg uj a dolog, par tanacs:

Az Assetto Corsa regebbi jatek (de most is jo) igy rengeteget akciozzak. Sztem erdemes megvenni (letezik kaloz verzio de az nem igazan szokta a szervereket eszrevenni). Most eppen lattam 4.8EUR kornyeken is a simat es 16EUR-ert az Ultimate-et. Az Ultimate egy csomo extra kocsit tartalmaz. Ennek fokeppen akkor van jelentosege ha online multiplayer-t nyomsz, mert ha  nincs meg egy adott szerverre MINDEN autod amit az adott futam rendezoje beallitott akkor nem indulhatsz, nem csatlakozhatsz.

AMi a nagyon jo az AC-ben hogy millio mod(ositas) letezik hozza: palyak, autok, Ladak, Zaporozsecek, csupa elmeny smile

2020-02-28 16:58:34
basti

basti

Posztok: 384
Velünk: 3459 napja

Válasz erre: @PolyakIm #140242 

En biztosan jovok valamikor bar altalaban NA-val korozok Kakucs/Laptimingon az Assettoban. Csinaltam en is szervert, nem is emlekszem hogy most fut vagy sem smile

Viszont facebookom nincsen, nem is tervezem hogy legyen.

Idopontokat kiirjatok valamikor? (amikor esetleg szervezett esemeny van, nem csak az hogy este 22-kor raerek es benezek, hatha van valaki)

Javasolnam masok erdekeben az altalatok hasznalt palya linkjet akar ide is kiirni (ugye, nem mindenki facebookozik) az nem art semmibol.

Esetleg az idopontokat is.

Hatha meg paran rakapnak (en is probaltam mar kapacitalni embereket).

2020-02-27 17:31:20
padregas

padregas

Posztok: 273
Velünk: 4799 napja

Válasz erre: @PolyakIm #140242 

Nagyon örvendetes, köszönjük.

2020-02-26 19:41:19
PolyakIm

PolyakIm

Posztok: 90
Velünk: 2857 napja

Sziasztok!

A mai napon elindítottunk egy Assetto Corsa online szervert amin jelenleg a Kakucs ring trackday layout fut és tíz darab kupás ND-vel lehet körözgetni gyakorlás-kvalifikáció-verseny módban.

A szerver 16 slotos, szóval ha igény van rá, akkor bizonyos mértékben tudjuk bővíteni a férőhelyek számát.

Ha valakit érdekel a kezdeményezés keressen fel facebookon, ahol Polyák Imre néven fog megtalálni.

2019-08-09 9:59:17
bobcat

bobcat

Posztok: 8
Velünk: 2398 napja

Válasz erre: @Volfram #134600 

iRacingben a VR szerintem tökéletesen támogatott, nagyon jó.

Valaki szokott egyébként innen versenyezni iRacingben?

(Ha minden igaz tegnaptól a Dirt Rally 2 is támogatja a VR-t )

2019-01-20 17:44:26

Volfram

Posztok: 16
Velünk: 2490 napja

Az iRacinget mondják nagyon jónak. Most van is rajta valamilyen mx5 event. Sajnos a VR nem igazán van támogatva rajta, de 21:9-es monitoron látszanak rajta a tükrök is, múltkor direkt leteszteltem. Viszont ha a sebességérzet kell akkor egy VR szemüveg ajánlott. Én repülő szimulátorral szoktam elsősorban játszani és amikor beszereztem egy Vive-ot akkor az első felszállásnál nagyjából olyan érzésem volt, mint amikor először repültem az életben. Ujjongtam, mint egy kisgyerek. :D

2019-01-20 14:16:06
susu

susu

Posztok: 493
Velünk: 2550 napja

Válasz erre: @furjesm #134596 

Pedig az Assetto Corsa az egyik legjobb. Én Humble Bundle-ön vettem akcióban, és Steam kulcsot kaptam, az működik rendesen. Előtte Project Cars-on toltam, szintén Humble Bundle-ről beszerezve. Toyota GT86-tal Nürburgringen, az se rossz smile

Nekem nagyon hiányzik a gyorsulásérzet a szimulátorokból, így egyre kevésbé enyhíti a tüneteket :D

aláírás

Touge Runnerz