Válasz erre: @Nyiri #115081
Jön a tél. Nyomjátok otthon melegben profi felszereléssel :D
Úgy alakult hogy eladó a cucc.
- Kézzel varrott bőr kormány, amely 100%-ban ugyanolyan -
ALCANTARA® bőrből készült, mint az igazi Porsche autóban.
- Alumíniumból készült pedál sor, nyomás érzékeny fék szenzorral, összetörhetetlen mágnes érzékelőkkel és ABS vibrációval.
- 3 Force Feedback motor és szíj hajtás biztosítja a szenzációsan valósághű érzetet
- Clubsport pillangó váltó alumíniumból (adok hozzá Carbont is)
- Szekvenciális 6 sebességes váltó
- Szekvenciális 2 sebességes váltó amit a Fanatec kiegészítő által (adom hozzá) kéziféknek használható.
Wheel Stand Pro direkt ehhez a kormányhoz gyártott masszív összecsukható állvány. Nagyon nehéz és stabil, gumi talpakkal.
Profi pedálsor, melynél loadcell gondoskodik a fékhatásról. Nem potméter alapján működik mint a gagyi pedáloknál, hanem erőhatás mérés alapján határozza meg a fékhatást. Tehát minél erősebben nyomod annál erősebb a fékhatás. Mint az életben.
Vibráció a pedálsorban szimuálja az esetleges ABS visszajelzést vagy kerékcsúszást (szimulátor függő)
Mindennek megvan a doboza és a tartozéka.
Mint írtam a kormány volt 100.000. Az állványt vettem 35.000 ért (kiegészítő váltótartó konzol is van hozzá), rendeltem hozzá a Fanatectől egy kiegészítő elektronikát így a két váltó együtt használható. Ennek segítségével a szekvenciális váltót kéziféknek használható. Ez még volt 10.000. Megvan hozzá a gyári alumínium váltófül, mert most a karbon van fent.
Legyen együtt 120.000
Én Dirt Rallyztam vele és rohadt jó élmény volt.