gram
Velünk: 7543 napja
Colin Chapman óta tudjuk, hogy a könnyű autó a gyors autó. Vajon erre gondolt?
Külön felhívnám a figyelmet az igényes forrasztásra:
Colin Chapman óta tudjuk, hogy a könnyű autó a gyors autó. Vajon erre gondolt?
Külön felhívnám a figyelmet az igényes forrasztásra:
mehetne vezetestechnikaiba is, de jo lesz ez itt is. ugy erzem meg jobban ra fogok kattanni erre a temara
rácsing fizix <-- ez nagyon ott van, messzemenokig reszletezve mindent
onlány még nem próbáltam, inkább megtanulok egy kicsit vezetni, mielőtt égetném magam
amúgy vannak versenyek, meg magyar bajnokság is nem túl gagyi díjakkal...
Tanga
lfs-t sokan jatszak neten? milyen online jatekomodok vannak benne, vagy egyaltalan hogy nez ki az online resze?
Nekem PS3 meg GT5 meg ülés van otthon, de net nélkül.
A GT5 elég jó kis fizikai modellel rendelkezik.
hű, nagyon komoly a cucc, irígykedek
mxfan, te milyen néven vagy LFS-en? én is azt tolom, de még csak most kezdtem...
Tanga
ha vkit erdekel iracing oktatovideok, ha mar ugy is vezetestechnikai dolgokra porogtok a masik topicban
mess: elég komoly szetted van ,))
test drive is szimulator? azt meg nem probaltam. amugy ha online is jatszol forzaval, akkor vegyel fel: m3ssm3ss gamertag, es tolhatnank par futamot, vagy virust 
forza 3, xbox 360.
hat igen, pc-n azert jobb a fizikai modell. gatlo, gumimodellezes pl. sokkal profibb rfactorban, mint forzaban.
sok tapasztalatom nincs meg pc-s szimek teren, de elvileg iracing, rfactor, lfs, gtr a legjobbak. rfactor-hoz pl. leszedtuk euroringet, nevetsegesen jo
villanypozna, m5 hangszigetelo kerites, minden a helyen van
iracing pl havidijas. megveszed es tulajdonkeppen versenyliceszt kapsz, 1 honapig 1 auto 1 palya, vicces lehet.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
forza 3, xbox 360.
hat igen, pc-n azert jobb a fizikai modell. gatlo, gumimodellezes pl. sokkal profibb rfactorban, mint forzaban.
sok tapasztalatom nincs meg pc-s szimek teren, de elvileg iracing, rfactor, lfs, gtr a legjobbak. rfactor-hoz pl. leszedtuk euroringet, nevetsegesen jo
villanypozna, m5 hangszigetelo kerites, minden a helyen van
iracing pl havidijas. megveszed es tulajdonkeppen versenyliceszt kapsz, 1 honapig 1 auto 1 palya, vicces lehet.
ez mi GT5?
PC-re mi a legjobb?
én Live For Speed -et használok. grafika olyan amilyen, fizika viszont szuper!
vki nem szimulatorozik? ha mar autobuzi tarsasag? :D
virtual zoomzoom

btw kormany elado ha vkit erdekelne. valtunk pc-re, ott van euroring, hungaroring minden