LaLeekirály
Velünk: 5580 napja
Tényleg Matt, lesz fekete FL kormányom légzsákkal, ha minden igaz. Ha kell egyáltalán.
Tényleg Matt, lesz fekete FL kormányom légzsákkal, ha minden igaz. Ha kell egyáltalán.
Jók ezek a videok
Matt, biztos hogy jó az, ha villog az Airbag lámpa?
Ez inkább 6 mint 7 sec! Jól megy!
Csak azt áruld el, melyik kezeddel kormányoutál, váltottál és kameráztál azon a német autópályán? :-)
amióta Pakson töltöm a teleket hihetetlen multifunkciós csávó lett belőlem, a halászlevet is a combjából kérem.
amúgy van ilyen kis konzolka amivel tök jól fel lehet csavarni a kormányra az új okos kiskamerámat, csak meg kell forgatni a felvételt egy programmal.
6,3x -et mértem! mondtam én! ez így már sokkal reálisabb!
Ez inkább 6 mint 7 sec! Jól megy!
Csak azt áruld el, melyik kezeddel kormányoutál, váltottál és kameráztál azon a német autópályán? :-)
csináltam olyat is, meg utána 2-esből elkenve a száját. Természetesen a német autópályán készült vagy versenypályán már nem emlékszem.
legközeleb próbáld úgy, hogy már 50töl állsz gázon. én mindig úgy mérek, így egyel kevesebb a hibafaktor.
amúgy szerintem ez inkább min. 6,5 ha nem jobb, mert
7et az enyém tud pedig tuti nehezebb és tuti gyengébb és még a 3. is kicsit hosszabb, nem forogja le ilyen szépen a mérés végére
Mikor jársz Győrben? :-)
Váj? Amúgy meg ha lesz hó azon a fasza gokartpályán akkor tutti.
Mikor jársz Győrben? :-)
Hunya mérésein felbuzdulva csináltam egy 60-120 videót. Nagyjából olyan 7sec-nek számolom ami egybecseng a korábbi mérésekkel. Az 5,7 az nagyon irigylésre méltó.
Matt, lehet bejelentkezek azokra a Bilsteinekre.. a jobb elsőm elkezdte megadni magát, és folyik az olaj.
Sajna a Lalee megérzése igaz volt.. vmi meghalt.. :' (
Tegnap kicsit játszottam a beállításokkal. A tapasztalatok:
1. Hideg az aszfalt, csúszik mindenhogy eleje-hátulja.
2. Közúton max. a komfortot érdemes tesztelni.
3. Nagyon durva a különbség a legpuhább-legkeményebb végállások között.
4. Maxra keményített hátsóval vezethetetlen a gép, kb. mint egy driftautó olyan.
Ja és van eladó 4db gyári NA Bilstein gátló: 30e HUF-ért.
Matyikam, szzurkolunk.
Meg jo, hogy van forum es gyulnek a tapasztalatok.
Aztan majd a szlalomon leteszteljuk!
Szóval csináltathatok/rendelhetek 6kg-s hosszú rugókat. Plug&play volt megint minden.
Nem-nem, kis segédrugók kellenének ehhez a kis rugóhoz, mert a hosszabb rugóval nem tudnánk elérni a kívánt hasmagasságot! Hétfőn megkérdem RS-éket, hogy van-e!
Ja igen a C megoldást már el is felejtettem.
Még annyit h szerintem minőségre azért elggé rendben van a cucc. Igazából az összes baja annyi h kb. 5 centivel rövidebb hátsó patronnal kéne adniuk a mx5-höz a terméket és rendben lenne. De h ezt ne ellenőriznék le minden típus esetében legalább egyszer az életben hogy stimmel-e fura.
Szóval csináltathatok/rendelhetek 6kg-s hosszú rugókat. Plug&play volt megint minden.
Nem-nem, kis segédrugók kellenének ehhez a kis rugóhoz, mert a hosszabb rugóval nem tudnánk elérni a kívánt hasmagasságot! Hétfőn megkérdem RS-éket, hogy van-e!