Ordune
Velünk: 5692 napja
maxi-mega drukk!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
maxi-mega drukk!
Tök jó! Eleget vártál hogy legyen egy überfasza cuccod.
Leszögezném, hogy nem vacsiúj a cucc, sajnos most ekkora keret nem volt. Pont ezért hirtelen döntés, mivel nem igazán ismerem a márkát. Elvileg Ausztrál cucc, gyakorlatban Tájvánon gyártják. Hírdették Nutz-on egy NA track car-ban teljesített kemény 2.000 mérföldet egy szezon alatt. A srác jutányos áron szerzett egy szett Öhlins-t és pont sikerült jókor elkapni a hirdetését és majdnem féláron odaadta.
Igazából csak netes review-kat olvastam, ott dícsérték Subarusok, Evosok, S2k-sok egyaránt. Kíváncsi vagyok, amitől fosok, hogy a srác tekintve, hogy pályagépbe vette külön kérésre fölé ment a legkeményebb rugóknak és elől 10 hátul 8 kg/mm-sek vannak hozzá. Azért az durva lesz szerintem, de hát majd a szlalom kupán előnnyé kovácsolom. Amúgy egycsöves gátlók, 32ezer fokozatban állítható, fasza felső tányérok hozzá, tehát elvben nagyjából azt tudja mint a MeisterR nagyjából ugyanannyiért. Meglátjuk milyen, még egy pár hétbe bele telik mire ideér bekerülnek. Referálok majd.
Széééééép!
Ezt már nézegettem én is.....
.
huh szép!
mik a rugóállandók?
Ez drágább, mint a MesterR Zeta S!
Hűha, elég pofás darab!
Biztos ami biztos nyomtam rá egy pirosat hehe....nem lájkolom hogy ilyenje lesz! Mire fel? És egyáltalán!
Matt, innen van?
Ez mi ez ez?
Matyikam egy kep tobbet er ezer szonal de azert
egy par szot megis mondhatnal!
Erről nem is volt szó vájá! Racing Logic??? És ez milyen?
Akkor miért akartál sárga like-ot nyomni a MesiterR-re?
Úgy fest nálam is korábban lesz idén Karácsony!
Amúgyszerintem ne OFF-oljuk már szét Matt topikját.