Matt
Velünk: 6257 napja
Na?
Ha gyorsulásmérésre vonatkozott, akkor lehet az lenne a legjobb, hogy valamikor beülsz mellém az okoskütyüddel amivel múltkor is mértünk, mert akkor 100% összehasonlítható lesz a régi eredménnyel.
Na?
Na?
Ha gyorsulásmérésre vonatkozott, akkor lehet az lenne a legjobb, hogy valamikor beülsz mellém az okoskütyüddel amivel múltkor is mértünk, mert akkor 100% összehasonlítható lesz a régi eredménnyel.
Na?
Na?
Igen, 1,8-as!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Na?
na hát egy kicsit elhúzódott a programozás befejezése, de tegnap sikerült abszolválvi mindent gond nélkül. 2,5 óra folyamatos motor-kínzás 35 fokban felhúzott tető, ablak; az autó gond nélkül tűrte én már kezdtem megkókadni.
bőven volt még tartalék a programban, nagyon vissza volt húzva a gyújtás. most megjött a nyomaték alul, felül is érzehetően jobban megy. nagyon tetszik most. majd mérek 60-120-at, kíváncsi vagyok.
A fax ki van de nagyon!
Egy meglazult csavar következtében sikerült egy pillanat alatt gumiörleményt előállítani a kompresszor szíjból. Mivel pótszíj természetesen nincs (magabiztosak vagyunk) így folyt köv. valamikor. Addigis remek szívóüzemmódban használható az autó, csak a szívócsőnek a torkára akadt két forgólapát amitől nem annyira fickós.
Na ez volt a rossz hír, a jó, hogy már most látszott, hogy lehet tolni fölfele rendesen a gyújtástáblán amitől majd jönnének a lovak, odáig sajnos a fenteik miatt már nem jutottunk.
természetesen az elszántság indexem esett egy 0,1%-ot de már helyre is állt. ez ilyen!
Namivammá?
Még becsatlakozhatsz a szombat reggeli indulásba! Max Mariazellnél Ernővel visszafordulsz.
Ezt ne itt beszéljük meg...
Még becsatlakozhatsz a szombat reggeli indulásba! Max Mariazellnél Ernővel visszafordulsz.
na újból ujjak keresztben plíz, egyrész hogy péntek délután ne essen az eső és tudjunk re-mappelni, másrészt hogy minden rendben legyen.
végül marad egyenlőre ez a setup, szerintem el leszek ezzel is aztán inkább mostmár autókázni kéne vele egy nagyot mondjuk az osztrák hegyekben mint állandóan a plusz lovakon kattogni.
drukk-drukk!
na újból ujjak keresztben plíz, egyrész hogy péntek délután ne essen az eső és tudjunk re-mappelni, másrészt hogy minden rendben legyen.
végül marad egyenlőre ez a setup, szerintem el leszek ezzel is aztán inkább mostmár autókázni kéne vele egy nagyot mondjuk az osztrák hegyekben mint állandóan a plusz lovakon kattogni.
még annyi van, hogy a Kavs-nál a legkisebb (vagy legnagyobb honnnan nézzük) reduction pulley 58mm-es, azzal ca. 2,4 lenne az áttételem, azért az már határeset. http://www.kavsmotor___-supercharger-tuning
lehet inkább itthon kéne esztergáltatni egy 62-est vagy 60-ast?
@ Mess: köszi, próbálkozom majd. az ágyamat is későn tanultam meg beágyazni, a videókkal is így vagyok...
@gram, Gyéé: azt hittem, hogy ez a pihentség az apasággal jár, de aztán rájöttem, hogy előtte is ilyenek voltatok. mindenestre nem vagyok előrébb ezután a két kép után.
komolyra fordítva perpillanat úgy vagyok vele, hogy próbálok időpontot kérni Rolandhoz, ha addig belefér esetleg a tárcsacsere akkor belevágok ha nem akkor így is jó lesz egy darabig. Igazából egyedül a kuplungomat féltem, hogy sok lenne neki úgy és arra most nincs büdzsé.
próba kör megvolt.
keljen-e vajon kisebb tárcsa fentre?
ott a válasz 1:40-től a refrénben.
u.i.: valaki egyszer tanítson meg képet-videót beágyazni.
lol. amugy youtube-on click share, embed, use old embed code pipa. kod kimasol, es ide html gombra kattintva beilleszt.