Matt
Velünk: 6275 napja
Minek feszegetni a húrokat?
http://www.youtube.com/watch?v=01mo4KkDFMo
ott a válasz 1:40-től a refrénben.
u.i.: valaki egyszer tanítson meg képet-videót beágyazni.
Minek feszegetni a húrokat?
http://www.youtube.com/watch?v=01mo4KkDFMo
ott a válasz 1:40-től a refrénben.
u.i.: valaki egyszer tanítson meg képet-videót beágyazni.
Valamiben meg kell halni! :-)
Egyem a szíveteket, már most is úgy megy az a kocsi, mint a mérgezett egér! Minek feszegetni a húrokat?
Amúgy az IC belépő és kilépő oldalának a különbségén én is beszartam, nem hittem volna, hogy ilyen hatékony lesz.
Ezt már a Butaby-bratyók is megmondták: Áááá, dehogy...NANÁ!!!!!!!!
Magától érthetődik!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
próba kör megvolt.
autó jön-megy.
gáreakcióban 0% változás (instant mint volt)
tötlőnyomás 8psi-ről lement 6,5psi-re műszer szerint (hm kicsit kevesebb csökkenésre számítottam) deee.....
semivel nem megy rosszabbul érzetre sőőőt
minimális hajkurászás után IC belépőcsőre ráég a kezed, kilépőcső mondjuk olyan langyoska, szóval
EZ IS MŰKÖDIK.
keljen-e vajon kisebb tárcsa fentre?
Na Matt, most már csak a gumikra kell spórolnod! :-)
Looks really good!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nice! még egy-két próbakört azért tennék vele mielőtt a tekintetes úrhoz bejelentkezek.
Kész! Lehet hívogatni Rolandot!
Kicsit részletesebben: Elkészült az IC felfogatása is. Két idom tartja, amelyek a kürtök gyári helyén a zárhídon, illetve a szervóolaj-hűtő felfogatásainál a homloklemezen is rögzítve vannak. Így nemcsak az IC áll stabilan, hanem a kivágások miatt meggyengített zárhíd is kapott extra merevítést. A hűtőt hátradöntöttem 2 centit. Igy a ventillátormotor elég közel került a kompresszor szíjához, de minden maradhatott a helyén. Az ablakmosó betöltönyílása, a légzsák indító stb. A géptetőt sem kellett bántani, bár a jobb oldali ívnél, ami a hűtősapkát kerüli meg nagyon közel van a géptető, remélem nem fog kopogni. Sajnos azért két dolgot száműzni kellet: az egyik kürtöt és a géptető pálcát. Kell majd venni teleszkópos géptető támaszt. Elvileg holnap kész.
Myair: közben a Tangát is csinálom, remélem ma kiderül a turpisság!
es szivo tuning? annak nem mentetek utana? most talaltam 9000rpm-ig bogo miatakat, kovacsolt tengely, leomlo, ecu stb..bar gyanitom az sem lenne (sokkal) olcsobb, mint egy feltoltes.
gram autojaban btw mi van es hany seggloero?
(szerk: mar megint szejjeloffolom a temadat, kitoroljem es atrakjam vhova? bar most legalabb na a tema )
szívó tuningra viszonylag kevéssé alkalmas alapból ez a motor. ugye egy sima családi-wágen motorjáról beszélünk. régebben olvasgattam az amerikai fórumot ott mindig feljött ez a kérdés, a válasz is mindig ua. volt. pár paripát 7-8 lehet viszonylag könnyen találni (CAI, kipuff) onnantól viszont horribilissé válik a dolog. 160-170 lovat kipréselni egy szívó NA-ból kb. 10.000 dolláros mutatvány, annyiból azért kicsit több ló kifér feltöltéssel. jó hát egy övöltő szívómotor hangját nehéz utánozni meg a gázreakciót.
gram se hiszem, hogy egetrengető különbségeket tapasztalt az NB-hengerfej, kipuff kombótól. viszont egy életre megszabadult az idegsítő cöcögéstől.
egy komplett 1.8NBFL motor egy NA-ba azért megérne egy misét.
van amúgy valahol szívótuningos topic. tényleg nem erőszakoskodás de szeretném ha ez a topic maradna inkább a kompi-témánál.
es szivo tuning? annak nem mentetek utana? most talaltam 9000rpm-ig bogo miatakat, kovacsolt tengely, leomlo, ecu stb..bar gyanitom az sem lenne (sokkal) olcsobb, mint egy feltoltes.
gram autojaban btw mi van es hany seggloero?
(szerk: mar megint szejjeloffolom a temadat, kitoroljem es atrakjam vhova? bar most legalabb na a tema )
m45+1.6 kombobol szerintetek hany le-t lehet kihozni? lehet erdemesebb mas kompresszorral inditani, ha nagyon loerohajhaszkodni akar az ember? jani vajon mennyire saccolja az ovet?
olyan 210 ló a teteje, de oda már durván túl kell hajtani a kompresszort a gyári ajánláshoz képest, komoly visszahűtés esetleg valami vízbefecskendezés vagy egyéb huncutság kell. 1.8NA-nál ez kb. 10 lóval lehet több. NB/FL-nél kicsit mégtöbb, mert jóval komolyabban megépített a szívóoldal ami itt sokat számít. Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy 160-170 lovat csinálni x pénz, onnan 190-200-at kb. 2x.
Ha ennél magasabb teljesítmény a cél akkor ott van az M/MP62 (lásd Myair Tangája) ott egy alap setuppal értsd. IC nélkül 190 ló környéke, teljes kiépítéssel meg 270-280 na az már a brutális kategória.
m45+1.6 kombobol szerintetek hany le-t lehet kihozni? lehet erdemesebb mas kompresszorral inditani, ha nagyon loerohajhaszkodni akar az ember? jani vajon mennyire saccolja az ovet?