Gabeszpapa
Velünk: 5342 napja
Gratula, melyiket vetted meg? Kérünk képet
Gratula, melyiket vetted meg? Kérünk képet
Sziasztok!
Nagyon szeretnék jelentkezni a klubba!
Mától NA- helyett egy 1.8-as NB boldog tulaja vagyok!
Greg
Aha, ha bejelentkezek, akkor megjelenik ott egy plusz link.
Sziasztok!
Jelentkeznék a klubba, tegnap a szürke NC-vel voltam.
Akkor kérd a felvételed, A Klub - Legyél Te is... menüpontjában.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Jelentkeznék a klubba, tegnap a szürke NC-vel voltam.
Sziasztok! Már írtam máshova, de lehet, hogy ebbe a topikba kellett volna. Szóval Most Angliában dolgozom, de tavasszal megyek haza, és természetesen egy mx5-mazdával!! Jobb kormányos, de ez engem nem zavar, sőt ez a pikantériája. Előttem van még az összes hercehurca a regisztrálással, vizsgával, így csak utána tudok majd találkozózgatni. Az is megfordult a fejemben, hogy ezt piacra dobnám, mert van egy barátom akinek szintén van egy NA-ja, és arra nagyon pályáznék. Majd lesz valami.... Az a lényeg, hogy fülig ér a szám, mikor meglátom. Korábban porsce-im voltak 924, 944, és még a mai napig van egy 924 turbom. Régóta tetszett nekem az mx5, de itt most kapóra is jött a vásárlás Üdv mindenkinek, remélem hamarosan találkozhatom veletek!
Szevasztok!
Ha írok egy támában a fórumra, utánna bárki hozzászól ahhoz a támához e-mailt kapok róla. Hogy tudnám ezt megszüntetni? Van napi 30-40 emailem.
Közben megtaláltam.
Sziasztok!
2011 októbertől én is büszke tulajdonosa lettem egy 1999 NB nek, mostmár szeretnék a klub tagja lenni, hogy ne maradjak le a jó kis gurulásokról. Szeretnék ajánlást kérni töletek.
Üdv Lonti
Szia!
Gratula az autóhoz! )))
Bocsi, de a klubba csak személyes, miatás találkozást követően tudsz ajánlásokat kapni. Tehát legközelebb gyere el egy találkozóra, és utána garantáltan lesz elegendő ajánlásod.
Kiegészíteném Ordune kollegát azzal, hogy a találkozóra frissítő italokat szokás hozni az ajánlásokért cserébe : )
Gratula a kocsihoz!
És a jutalom egy közös fagyizás :D
.
Sziasztok!
2011 októbertől én is büszke tulajdonosa lettem egy 1999 NB nek, mostmár szeretnék a klub tagja lenni, hogy ne maradjak le a jó kis gurulásokról. Szeretnék ajánlást kérni töletek.
Üdv Lonti
Szia!
Gratula az autóhoz! )))
Bocsi, de a klubba csak személyes, miatás találkozást követően tudsz ajánlásokat kapni. Tehát legközelebb gyere el egy találkozóra, és utána garantáltan lesz elegendő ajánlásod.
Kiegészíteném Ordune kollegát azzal, hogy a találkozóra frissítő italokat szokás hozni az ajánlásokért cserébe : )
Gratula a kocsihoz!
Sziasztok!
Üdv Lonti
Szia!
Gratula az autóhoz! )))
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Üdv Lonti
Kérhetnék ÉN is egy ajánlástEgyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek
Kérhetnék ÉN is egy ajánlástEgyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek
Nagyon köszönöm! :-)
Kedves Márkatársak! A klubtagság érdekében adnátok néhány ajánlást? Emellett megmondanátok, profilképet hogyan lehet feltölteni?
Köszönöm!!!
pke
Bár még nem találkoztunk, de Greg erősítő társnak szívesen adok egy ajánlást, hisz nincs sok belőle.
Képet csak az után tudsz feltölteni ha tag leszel.