Sziasztok - egy hete vasaroltam egy ND G184-et a hetkoznapi Mazda 3 melle es ajanlast szeretnek kerni hogy tag lehessek. Elore is koszonom
Balazs
Sziasztok,
Januárban vásároltam mx-5-met NBFL(2003), jelenleg átnézésen van és türelmetlen várja, hogy kész legyen és mehessek vele a jó időben lenyitott tetővel. Remélem az ajánlásokat is sikerül beszereznem mielőbb.
Üdvözlettel,
Mészáros László
Mészáros László(NBFL)
Ajánlás kérés!
Sziasztok! Ajánlást szeretnék kérni ide a miata.hu-ra . Egyesületi tag vagyok, de ide még szükségem lenne két ajánlásra.
Előre is köszi a segítséget!
See ya!
Szia!
Először is üdv és sok boldog kilométert
A legegyszerűbb módja, hogy eljuss a nagyobb rendezvényekre, ha belépsz az egyesületbe. Erről részleteket a Magyar MX-5 Klub Egyesület topikban találsz.
Kisebb gurulások, kirándulások mindig vannak, lásd Össznépi jövésmenés topik, illetve érdemes nézegetni az oldalt, a nagyobb túráknak külön topik szokott nyílni.
Touge Runnerz
Üdv mindenkinek!
Tavaly sikerült álmom megvalósítása sikerült vennem egy 72000 km-es 2004-es enyhén sérült fekete Mx-5 csodát Németországban. Forgalomba helyezése már gyöngyház fehér színben történt fóliázva. Nagyon szeretném ha csatlakozhatnék hozzátok és a rendezvényekre szeretnék vele járni. Mit kell tennem?
Üdvözlettel Matók István (MForza)
Igen, emlékszem, nagyon köszönöm
No:2547, 2019 ND RF 30th Anniversary
Mellettem parkoltál az Annyvel a Budakalászi parkolóban a találkozón.
Sziasztok,
kaptam egy ajánlast, nagyon köszönöm!
Küldtem egy jelentkezési lapot is.
Üdv,
nagyZ
Keresd meg őket a Facebookon, szerintem az a legcélravezetőbb.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Tud valaki esetleg segíteni Mazda Klubbos regisztrációval kapcsolatban?
http://www.mazdaklub.hu/forums/
Sajnos nem tudok belépni mert nem kapom meg az aktiválós e-mail-t de az adminisztrátorokhoz meg nem találok semmi kontaktot...
Lécccii segítsen valaki
Előre is köszi
Nem sorban megy, kicsit talán félrevezető ez a kiírás. Ajánlásokat személyes találkozók alapján tudsz gyűjteni, 3 után klubtag leszel. Tehát gyere el valamelyik találkozóra (amiből mostanában kevés van; itt a november, sokan téli álomba tesszük a gépeket)!
Touge Runnerz
Sziasztok,
köszönöm szépen, jelentkeztem.
nagyon hosszú a várósor, ezt kaptam, mit tegyek?
”Jelenleg 254 várakozó van a várószobában.
Jelentkezésed is köztük szerepel, függőben van.üdv Zoli
Szia Zoli, üdv köztünk!
Ha klubtag szeretnél lenni, akkor jelentkezz a “”Legyél Te is klubtag!” menüpontban, ha egyesületi tag is szeretnél lenni, akkor ki kell töltened egy jelentkezési lapot is.
Tamás
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia Zoli, üdv köztünk! :)
Ha klubtag szeretnél lenni, akkor jelentkezz a “”Legyél Te is klubtag!” menüpontban, ha egyesületi tag szeretnél lenni, akkor ki kell töltened egy jelentkezési lapot is.
Tamás