Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Klubtagság jelentkezéssel kapcsolatban    |   << vissza

Klubtagság jelentkezéssel kapcsolatban

2019-10-27 19:28:49
nagyZ

nagyZ

Posztok: 13
Velünk: 1836 napja

Sziasztok,

szombaton ott voltunk Veletek :-)

egy 30th Anniversary RF el amit kedden vettem át

Tamástól mindjárt kaptam is rendszám keretet, ezúton is köszönöm.

felesegemmel nagyon jól éreztük magunkat, de várhatóan legközelebb a fiamat hozom magammal, mivel ő is jelezte hogy jönne... majd megosztoznak.

Szeretnék tag lenni.

elore is köszönöm 

üdv

Zoli

+36 30 530 8151

aláírás

No:2547, 2019 ND RF 30th Anniversary

Történet:

Sziasztok,

szombaton ott voltunk Veletek????????????

egy 30th Anniversary RF el amit kedden vettem át ????

felesegemmel nagyon jól éreztük magunkat, de várhatóan legközelebb a fiamat hozom magammal, mivel ő is jelezte hogy jönne... majd megosztoznak.

Szeretnék tag lenni.

elore is köszönöm 

üdv

Zoli

+36 30 530 8151

Sziasztok,

szombaton ott voltunk Veletek (???? smile-K de nem láthatóak :( )

Szeretnék tag lenni.

elore is köszönöm 

üdv

Zoli

+36 30 530 8151

Sziasztok,

szombaton ott voltunk Veletek (???? smile-K de nem láthatóak :( )

Szeretnék tag lenni.

elore is köszönöm 

üdv

Zoli

+36 30 530 8151

2019-10-23 10:18:27
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5597 napja

Válasz erre: @Hanczk824 #138795 

Szia, gratula az autóhoz és üdv közöttünk! smile

Az ajánlások feltétele a személyes találkozás, ezért javaslom gyere velünk szombaton a szezonzáró gurulásunkra. wink

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-10-23 9:13:43

Hanczk824

Posztok: 1
Velünk: 1840 napja

Sziasztok!

Nemrég sikerült megvalósítani egy régi álmomat és egy gyönyörű ncfl tulajdonosa lettem. Szerelem volt első látásra, szeretnék ebben az mx5 világban mélyebben elmerülni és klubtag lenni, ezért kérlek támogass egy ajánlással. Segítségeteket előre is köszönöm. 

Ő az én kicsikém:

Történet:

Sziasztok!

Nemrég sikerült megvalósítani egy régi álmomat és egy gyönyörű ncfl tulajdonosa lettem. Szerelem volt első látásra, szeretnék ebben az mx5 világban mélyebben elmerülni és klubtag lenni, ezért kérlek támogass egy ajánlással. Segítségeteket előre is köszönöm. ????

Ő az én kicsikém:

2019-09-23 18:13:41
LA ND

LA ND

Posztok: 5
Velünk: 1870 napja

Uraim!

Már 2x voltam "Mazda éves nagytalálkozón", sőt szombaton lelkesen gyűjtöttem a 3 ajánlást is, de állítólag 1 mégis hiányzik?!
Vagy csak lassan frissül a "Tagok" oldal?... ("Kintről" – gyakorlat nélkül – ez kicsit vakrepülés nekem.)

1 szó, mint 100:
Kaphatnék még egy jelölést?  (Aj'szem, csak az kell a boldogságomhoz...)

Előre is sok köszönettel:
LA ND
nevű tag(jelölt?)
(Regisztrációm: 2018.04.29.)

aláírás

Üdv.: LA ND

2019-09-20 16:19:14
susu

susu

Posztok: 493
Velünk: 2326 napja

Válasz erre: @Juhaszdan #138337 

Gyere ki holnap Hungaroringre, ott simám összegyűjtöd smile

aláírás

Touge Runnerz

2019-09-20 13:54:09

Juhaszdan

Posztok: 1
Velünk: 1873 napja

Üdv NA tulajdonosként szeretnék 3 ajánlást ha lehetséges.Köszönöm

2019-09-01 22:58:53
Balladar

Balladar

Posztok: 42
Velünk: 1895 napja

Haliho! 1 hete szombaton vettem elso NBmet egy regi elgondolast valtottam valora. Nagyonagyon elem az autot navyon jo! Igenigen szeretnek klubtag lenni igaz meg nem voltam semmilyen "rendezvenyen" de a hungaroringen ott leszek es majd bratyizunk, igy talan lesz harom ajanlasom. Piszkosul varom mar h megkuldjem a Mérgest a pajan. 

Tolna megyei vagyok, van megas id errol a reszrol? 

Nem tudom becsatolni a képet? Miert nem? 

Történet:

Haliho! 1 hete szombaton vettem elso NBmet egy regi elgondolast valtottam valora. Nagyonagyon elem az autot navyon jo! Igenigen szeretnek klubtag lenni igaz meg nem voltam semmilyen "rendezvenyen" de a hungaroringen ott leszek es majd bratyizunk, igy talan lesz harom ajanlasom. Piszkosul varom mar h megkuldjem a Mérgest a pajan. 

2019-09-01 8:59:18
GPali

GPali

Posztok: 734
Velünk: 2771 napja

Válasz erre: @Fikasz #138069 

Az “össznépi jövésmenés” csoportban szerveződik egy gurulás jövőhét szerdára. Csatlakozz smile  

aláírás

Touge Runnerz

2019-08-30 11:49:59
Fikasz

Fikasz

Posztok: 24
Velünk: 1894 napja

Válasz erre: @GPali #138068 
Szia! Igen, vártam is rá egy darabig míg megtaláltam. smile A jövőheti gurulásba benne vagyok munkaidő után bármelyik nap jó lehet Budapesten vagy akár a környékén is.

aláírás

2005 NBFL 1.6 Impuls

2019-08-30 10:44:39
GPali

GPali

Posztok: 734
Velünk: 2771 napja

Válasz erre: @Fikasz #138067 

Csak nem egy 2005-ös impuls kiadást sikerült vásárolnod? wink

Gyere el 21-én a Hungaroringre és garantáltan összejön a 3 ajánlás. De ha szeretnél hamarabb klubtag lenni és Budapest/környéki vagy, akkor összehozhatunk egy munka utáni gurulást a jövőhéten.

aláírás

Touge Runnerz

2019-08-30 10:07:50
Fikasz

Fikasz

Posztok: 24
Velünk: 1894 napja

Sziasztok! Teljesen zöldfülű és új belépő vagyok a Miata MX-5 világába. Nagyon megtetszett ez az életérzés mióta megvettem első MX-5 NB-met. Szeretnék klubtag lenni ezért ha lehetséges kérnék 3 ajánlást. smile Ha másként nem működik a szeptemberi nagy találkozón megpróbálok begyűjteni hármat személyesen. Remélem találkozunk a Hungaroringen. Üdv, Fikasz

aláírás

2005 NBFL 1.6 Impuls

2019-08-18 18:15:15
Cleinor

Cleinor

Posztok: 51
Velünk: 2003 napja

Sziasztok,

10 éve szeretnék MX5 tulaj lenni, és ezzel közel egy időben szeretnék MX5 Klub tag is lenni smile  

Szerencsére május óta megtaláltuk egymást az én kis NB Phoenixemmel. (Szürke, csomagtartós, NSS rendszám) Még "csak" 6000 km-et töltöttünk el együtt.

Voltam veletek Balatonon a Máltai szeretetszolgálatos autóztatáson, valamint a hozzá tartozó leguruláson, én voltam aki a gurulás elején elvitte a teljes konvojt a rossz körforgalom kihajtón :D

Ringen is kint leszek mindenféleképpen smile

Többetekkel beszélgettem (akit meg is jegyeztem: Polyák Tomi, Jakab István, no meg persze a Ruzsa szerviz Krisztiánostul Gáborostul smile )

Ajánlásokat előre is köszönöm!

aláírás Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem.

Történet:

Sziasztok,

10 éve szeretnék MX5 tulaj lenni, és ezzel közel egy időben szeretnék MX5 Klub tag is lenni :) 

Szerencsére május óta megtaláltuk egymást az én kis NB Phoenixemmel. (Szürke, csomagtartós, NSS rendszám) Még "csak" 6000 km-et töltöttünk el együtt.

Voltam veletek Balatonon a Máltai szeretetszolgálatos autóztatáson, valamint a hozzá tartozó le guruláson, én voltam aki a gurulás elején elvitte a teljes konvojt a rossz körforgalom kihalytón :D

Ringen is kint leszek mindenféleképpen :)

Többetekkel beszélgettem (akit meg is jegyeztem: Polyák Tomi, Jakab István, no meg persze a Ruzsa szerviz Krisztiánostul Gáborostul :) )

Sziasztok,

10 éve szeretnék MX5 tulaj lenni, és ezzel közel egy időben szeretnék MX5 Klub tag is lenni :) 

Voltam veletek Balatonon a Máltai szeretetszolgálatos autóztatáson, valamint a hozzá tartozó leguruláson, én voltam aki a gurulás elején elvitte a teljes konvojt a rossz körforgalom kihalytón :D

Ringen is kint leszek mindenféleképpen :)

Többetekkel beszélgettem (akit meg is jegyeztem: Polyák Tomi, Jakab István, no meg persze a Ruzsa szerviz Krisztiánostul Gáborostul :) )

2019-08-18 11:05:35

Csaby71

Posztok: 4
Velünk: 1906 napja

Sziasztok,

szeretnék én is tag lenni. LMP-140 frsz NB vel és gyüjteném az ajánlásokat.

kunmadarason ott voltam veletek,többen emlékezhettek rám,mert rengeteget dumáltunk.

én importálok motorokat Japánból

ezüst NB sem (bár a szín épp most változik) épp átalakítás alatt

kedves Halasi Zoli utólag is “nyúlnám” az ötleted a fekete lökhárítóval kapcsolatban  épp most készül az autó új ruhája szeptember 21 re 

a nevekkel (most még) gondba vagyok,de biztos többen emlékeznek rám

köszi és üdv mindenkinek 

csaba

Történet:

Sziasztok,

szeretnék én is tag lenni. LMP-140 frsz NB vel és gyüjteném az ajánlásokat.

kunmadarason ott voltam veletek,többen emlékezhettek rám,mert rengeteget dumáltunk.

én importálok motorokat Japánból

ezüst NB sem (bár a szín épp most változik) épp átalakítás alatt

kedves Halasi Zoli utólag is “nyúlnám” az ötleted a fekete lökhárítóval kapcsolatban  épp most készül az autó új ruhája szeptember 21 re 

a nevekkel (most még) gondba vagyok,de biztos többen emlékeznek rám

köszi és üdv mindenkinek 

csaba

2019-08-02 17:14:51
bobcat

bobcat

Posztok: 8
Velünk: 2174 napja

Sziasztok!

Szeretnék klubtag lenni, Hungaroringen, és Kunmadarason voltam már egyszer Freemannel. Azóta nekem is lett egy mx-em. Pár emberrel beszélgettem, de nevek nem maradtak meg, relly88-at ismerem még.

Instán van pár kép a kocsiról, downsybobcat néven vagyok fent.

Üdv

bobcat

2019-07-28 20:54:52

Shamandalie

Posztok: 4
Velünk: 1927 napja

Sziasztok! 

Szeretnék kérni 3 ajánlást, hogy klubtag lehessek. Az MCC-428-as rendszámú BRG színű 1999-es NB az enyém. Egy éve van meg, nagy a szerelem, idén a mecseki guruláson, valamint az első #lowpowerhero drift practice eventen is részt vettem.

Eddig (többek között) Halasi Zolival, Polyák Tamással, Fintor Csabával, Virágh Danival  és Laleeval ismerkedtem meg, ha látjátok ezt, szeretném az ajánlásotokat kérni. Ha más ajánlana be, azért is hálás leszek! Köszi!

Üdv,

Beni.

Történet:

Sziasztok! 

Szeretnék kérni 3 ajánlást, hogy klubtag lehessek. Az MCC-428-as rendszámú BRG színű 1999-es NB az enyém. Egy éve van meg, nagy a szerelem, idén a mecseki guruláson, valamint az első #lowpowerhero drift practice eventen is részt vettem részt vettem.

Eddig (többek között) Halasi Zolival, Polyák Tamással, Fintor Csabával, Virágh Danival  és Laleeval ismerkedtem meg, ha látjátok ezt, szeretném az ajánlásotokat kérni. Ha más ajánlana be, azért is hálás leszek! Köszi!

Üdv,

Beni.