2019-08-18 18:14:16
Sziasztok,
10 éve szeretnék MX5 tulaj lenni, és ezzel közel egy időben szeretnék MX5 Klub tag is lenni :)
Szerencsére május óta megtaláltuk egymást az én kis NB Phoenixemmel. (Szürke, csomagtartós, NSS rendszám) Még "csak" 6000 km-et töltöttünk el együtt.
Voltam veletek Balatonon a Máltai szeretetszolgálatos autóztatáson, valamint a hozzá tartozó le guruláson, én voltam aki a gurulás elején elvitte a teljes konvojt a rossz körforgalom kihalytón :D
Ringen is kint leszek mindenféleképpen :)
Többetekkel beszélgettem (akit meg is jegyeztem: Polyák Tomi, Jakab István, no meg persze a Ruzsa szerviz Krisztiánostul Gáborostul :) )
Ajánlásokat előre is köszönöm!
2019-08-18 18:14:51
Sziasztok,
10 éve szeretnék MX5 tulaj lenni, és ezzel közel egy időben szeretnék MX5 Klub tag is lenni :)
Szerencsére május óta megtaláltuk egymást az én kis NB Phoenixemmel. (Szürke, csomagtartós, NSS rendszám) Még "csak" 6000 km-et töltöttünk el együtt.
Voltam veletek Balatonon a Máltai szeretetszolgálatos autóztatáson, valamint a hozzá tartozó leguruláson, én voltam aki a gurulás elején elvitte a teljes konvojt a rossz körforgalom kihalytón :D
Ringen is kint leszek mindenféleképpen :)
Többetekkel beszélgettem (akit meg is jegyeztem: Polyák Tomi, Jakab István, no meg persze a Ruzsa szerviz Krisztiánostul Gáborostul :) )
Ajánlásokat előre is köszönöm!