Agyaggalamb
Velünk: 2022 napja
Koszonom!
Koszonom!
Sziasztok, jelentkezem klubtagnak, kérek szépen ajánlásokat előre is köszönöm 人馬一体
Piotr
Sziasztok, jelentkezem klubtagnak, kérek széppen ajánlásokat ;) előre is köszönöm :) 人馬一体
Ment is az ajánlás
Na, elvileg jelentkeztem, csak egy gombot kellett megnyomni. :D
Ajánlást küldenék, de bcsoki az utsó a listában, ahol tudnék egy ajánlást adni.
Sziasztok,
Verge en is beleptem a boldog MX-5 tulajdonosok taboraba. BMaci, es Auror17 ajanlasara szamitok, ha esetleg itt van a kollega akii tegnap a Gvadanyi uton jott szembe, akkor az o ajánlására is örülnek.
Koszi!
Verge en is beleptem a boldog MX-5 tulajdonosok taboraba. BMaci, es Auror17 ajanlasara szamitok, ha esetleg itt van a kollega akii tegnap a Gvadanyi uton jott szembe, akkor az o ajánlására is örülnek.
Jó is lenne, de sajnos nem. :D
Még sok éve amikor volt időm és nem volt életem, akkor az online világban ragadt rám, de azóta is viccesnek találom, így maradt.
Üdv: Balázs
(off)
Szia,
Te egy 5. kerületben praktizáló doktor vagy? :D
Touge Runnerz
Sziasztok!
Egy másik fórumról kaptam a linket, hogy feltétlen regisztráljak közétek.
montoya, bubby és szentkuti cartársnak biztosan rémlek a másik felületről, hátha segítenek egy ajánlással. :D
Üdv: Balázs
Welcome.
Elég türelmesen vártál erre a napra éveken át, ahogy látom
大使館
Köszönjük az ajánlásokat ☺
Klubtag lettem juhé! És köszi mindenkinek az ajánlást!
Köszi!
Egy ajánlás ment, köszi a cuccokat!
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni klubtagnak, s pár ajánlást is kérnék hozzá. Idei Kakucson kint voltunk, s a május 1.-i Miata-BMW guruláson is. Mi vagyunk akik a plüss miatákkal, párnákkal s illatosítókkal foglalkozunk.