Ordune
Velünk: 5550 napja
Tőlem ment egy.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Tőlem ment egy.
Szia,
Valamelyik este munka után (akár többedmagunkkal egyszerre) guruljunk egy közöset és dobom is az ajánlást
Touge Runnerz
Szia,
Valamelyik este munka után guruljunk egy közöset és dobom is az ajánlást
Sziasztok!
Lassan 2 éve vagyok egy 99-es NB tulaja, több találkozón is jártam, két ajánlásra lenne még szükségem!
Köszönöm!
Sziasztok. Tag vagyok mar vagy 7eve paratokal volt is szerencsem egyutgurulni par eve Besztercebanyaig.
Megkernelek beneteket igazoljatok mar visza hogy valodi tag lehesek.
Elore is koszi
Sziasztok!
Köszönöm a 3. ajánlónak, nem is látom ki volt, de köszönöm!
Ha addig nem, legkésőbb a hungaroringen találkozunk, addigra remélhetőleg működő sperrel felvértezve érkezem.
Kerek egy éve vagyok tulaj, de még csak most lesz igazán kerek a gép, így igyekszem majd minnél több klub eseményen is részt venni.
Szia Ádám!
Üdv közöttünk!
Reméljük többet látjuk majd Bird exét, nert Bianka az utóbbi időben, már nem igazán volt aktív tagja a csapatnak!
Az oldalon a teljes jogosultság elérésének feltétele 3 teljes jogosultsággal rendelkező tag ajánlása, amihez viszont SZEMÉLYES találkozás szükséges az MX5-tel eggyütt.
Addig is tudod használni az oldal 99%-át, szóval no para!
Sziasztok, gyerekkori álmom beteljesedése miatt szeretnék aktív tagja lenni a clubnak.
Bird Na-ja lett becses tulajdonom, melyen kissebb nagyobb hibák épp javítás alatt vannak. Szeretném a clubtagok segítségét is kérni, hogy aktív tagja lehessek a csapatnak.
Pacsi, Ádám
Sziasztok!
A héten az első feltétel teljesült, begurult az udvarba Bandita (fekete Sportive 2002)... Szeretnék ajánlást kérni, bár Kunmadarast még ki kellett hagynom, de az aktivitás meg van/lesz részemről! Köszönöm előre is az ajánlást (2 ismerős tag, remélem egy harmadik is akad aki ajánl majd )
https://www.dropbox.___0331_120359.jpg?dl=0
Sziasztok!
A héten az első feltétel teljesült, begurult az udvarba Bandita (fekete Sportive 2002)... Szeretnék ajánlást kérni, bár Kunmadarast még ki kellett hagynom, de az aktivitás meg van/lesz részemről! Köszönöm előre is az ajánlást (2 ismerős tag, remélem egy harmadik is akad aki ajánl majd :) )
Szia,
Jelenleg a következő módon lehet tagságra szert tenni napfény- és kanyarbarát klubunkban:
- szükséges hozzá minimum egy darab MX-5
- szükséges hozzá egy miata.hu-s felhasználói fiók
- szükséges hozzá 3 klubtagunk ajánlása
http://www.miata.hu/klub/legyel_te_is_klubtag/
Üdv,
O
Szia,
Jelenleg a következő módon lehet tagságra szert tenni napfény- és kanyarbarát klubunkban:
Üdv,
O
Szia,
http://www.miata.hu/klub/legyel_te_is_klubtag/
Üdv,
O
Sziasztok!
Orbán Dávid vagyok, mx5 tulaj. Szeretnék csatlakozni hozzátok. Köszönöm
Sziasztok!
Orbán Dávid vagyok, mx5 tulaj. Szeretnék csatlakozni hozzátok. Köszönöm
Köszönöm az ajánlásokat hogy már én is klubtag lehetek, találkozunk Kunmadarason.
Szia Gyuri!
1 ajánlásod már van!
Sziasztok!
Ajánlást szeretnék kérni.
Facebook-on a chat csoportban mondhatni aktív tag vagyok.
A tavalyi közösségi rendezvényeken részt vettem (szezonzáró, évzáró). Idén is tervben van a lehető legtöbb...
MX5 NBFL tavaly május vége óta.
KÖSZÖNÖM!
Bekox