pke1977
Velünk: 4754 napja
Kedves Márkatársak! A klubtagság érdekében adnátok néhány ajánlást? Emellett megmondanátok, profilképet hogyan lehet feltölteni?
Köszönöm!!!
pke
Kedves Márkatársak! A klubtagság érdekében adnátok néhány ajánlást? Emellett megmondanátok, profilképet hogyan lehet feltölteni?
Köszönöm!!!
pke
En is szeretnek vegre tag lenni , miata1800, balcsi, balneum nyomnatok egy ajanlast? koszi elore is.
Ezúton szeretném én is megköszönni mindenkinek az ajánlását! Így most égetővé vált pár szép kép készítése a kocsiról
Ma beléptem az oldalra és meglepetés ért.
Kaptam 3 ajánlást, amit ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek!
Ebben a magasztos és fennkölt pillanatban önállóan szívemre tettem a kezem és rögtönöztem egy klub-esküt, végül vigyázzállásba meghallgattam a himnuszt.
Örömet okoztatok.
Köszi!
Nagyon köszönöm mindenkinek az ajánlásokat, teljes értékű klubtaggá váltam!
Nagyon örülök
Szanit nem akarja még valaki ajánlani?
.
Kedves Márkatársak!
Magam is ráböktem a tagsági kérelemre. Megmondanátok emellett, hogy fotót hogyan lehet beilleszteni a fórumba?
Előre is köszi!
pke
Köszi srácok, én is tag lettem ! Hamarosan tolok fel képeket!
Már csak 1 kell : )
Ja kérem, akkor én eddig téves információ alapján vártam a csodát , ugyanis a profilban ezt írja:" Ha klubtag is szeretnél lenni, az autódról képeket feltölteni, jelezd ezt az itt regisztrált email-címedről a miata(kuk4c]miata.hu-ra küldött levéllel. A tagság ingyenes, csak egy darab mx-5-ösre van szükséged! "
Na, ha minden igaz, most már fenn vagyok a listán!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
tom65
A listát te is láthatod, ha ráböksz a Legyél Te is... menüpontra. Sajnos én még mindig nem látlak tom65 nickkel, csak tamast nevet mai dátummal jelentkezve.
Ja kérem, akkor én eddig téves információ alapján vártam a csodát , ugyanis a profilban ezt írja:" Ha klubtag is szeretnél lenni, az autódról képeket feltölteni, jelezd ezt az itt regisztrált email-címedről a miata(kuk4c]miata.hu-ra küldött levéllel. A tagság ingyenes, csak egy darab mx-5-ösre van szükséged! "
Na, ha minden igaz, most már fenn vagyok a listán!
tom65
A listát te is láthatod, ha ráböksz a Legyél Te is... menüpontra. Sajnos én még mindig nem látlak tom65 nickkel, csak tamast nevet mai dátummal jelentkezve.
kozutas, 2011-09-12 7:22:18
@ tom65: mindig Somberek felé jövök-megyek, ha az M6-oson utazom, de este már visszafogtam magam.
Amúgy, meg jelentkezz tagnak és már nyomom is a jelölést!
Már írtam egyszer, csak rossz mail címről :P de ma reggel javítottam a hibát! Remélem most már hamarosan felkerülök arra a bizonyos listára!
tom65
Köszönet az ajánlásokért! Megyek is feliratkozni nyárbúcsúztatóra.
m3ss: Szeg kollégát itt jelöld, mert akkor megvan a 3. ajánlás.