B_Gabor
Velünk: 2609 napja
Szia Gábor!
Elnézésedet kérem, nem akartam barátságtalannak tűnni, csupán fel akartam hívni a figyelmedet annak a klubnak a szabályaira, amelybe be kívánsz lépni.
Mi minden MX-5 tulajdonost szívesen fogadunk, erre tanú az itt lévő rengeteg tag, csupán igyekszünk védeni magunkat azoktól, akik esetlegesen nem baráti szándékkal érkeznek közénk, hiszen a teljes jogú felhasználók láthatják egymás profilját, benne az összes elérhetőséggel.
Gyere el legalább egy találkozóra (bármilyenre) és miután találkoztunk Veled az autóddal együtt ripsz-ropsz meglesz a 3 ajánlás!
Addig is minden topikot látsz, mindegyikhez hozzászólhatsz, olvasgathatod, sőt még újabb topikot is létrehozhatsz.
Üdv,
Ordune
Szia Ordune,
köszönöm a kiigazítást, én csak csupán barátkozni akartam és nem igazán értettem az ajánlás lényegét, de természetesen tiszteletben tartom szabályzatotokat. Alig várom már a következő találkozót, hogy ott lehessek, ha már ilyen remek autó tulajdonosa lettem :-) Bár nem tudom, hogy lesz-e még idén tali, de én jó eséllyel már csak tavasszal megyek, mert télen nem tervezem használni a gépet ;-)
üdv mindenkinek:Gábor