Gyula
Velünk: 2873 napja
Saldemed nem vagy rajta a listán!
Szigab ! ment az ajánlás.
Saldemed nem vagy rajta a listán!
Szigab ! ment az ajánlás.
Lehet
látod nem is olyan gáz arcok ezek az NC-sek
Köszi mindenkinek !
És meg is van a harmadik!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
küldtem
Sziasztok!
Kis, sárga angyallal (sokan zöldként ismerik ez alatt a rendszám alatt szeretnék én is klubtag lenni
Sziasztok!
Nemrégiben szembejött velem álmaim autója egy 2.0 MX 5 NC, amire átnézése után Laleekirály is azt mondta, hogy nem olyan gáz ezért gyorsan meg is
vettem.
Viccet félretéve, azért írok, mert szeretnék klubtag lenni és ehhez ajánlásokat gyűjteni. Ha kapok, azt előre is köszönöm. A szezonzáró gurulásra megyünk a párommal, a budakalászi Auchan parkolónál csatlakoznánk. Remélem jól fogadtok
Üdv,
Starksew
Így fogunk kinézni:
Kóbor
Sziasztok!
Nemrégiben szembejött velem álmaim autója egy 2.0 MX 5 NC, amire átnézése után Laleekirály is azt mondta, hogy nem olyan gáz :))ezért gyorsan meg is vettem. :)
Viccet félretéve, azért írok, mert szeretnék klubtag lenni és ehhez ajánlásokat gyűjteni. Ha kapok, azt előre is köszönöm. A szezonzáró gurulásra megyünk a párommal, a budakalászi Auchan parkolónál csatlakoznánk. Remélem jól fogadtok :)
Üdv,
Starksew
Így fogunk kinézni:
Sziasztok!
Élve a lehetőséggel, mostantól én nyúzom neonlovag 2007-es NC-jét.
Vasárnap, a szezonzárón találkozunk
Üdv,
hann
Sziasztok!
Hétvégén sikerült beteljesíteni gyerekkori álmomat egy 98-as NB személyében. Még csak pár 100 km-t vezettem, de máris értem miért ilyen nagy a rajongótábora. A hungaroringi klub talit sajnos lekéstem (a kocsi nem), de ezúton szeretnék pár ajánlatot összegyűjteni a hivatalos klubtagsághoz, hogy a legmegfelelőbb alkatrészeket tudjam beletenni.
Köszi előre is!
Üdv
Balázs
,
Sziasztok Kedves Clubtársak!
Köszönöm az ajánlásokat,immáron CLUBTAG lettem.☺
Sziasztok.
A clubtalálkozó óriási élmény volt.Nagyon jónak és hasznosnak éreztem a vezetéstechnikai tréninget is.Sok szimpatikus kollégával beszélgettünk és igéretet kaptam ajánlásokra.
Ha lehet szeretném is őket megkapni☺.
Köszönettel.Mistvan
Elbaltáztam, de már ott a jelentkezésem. Előre is köszönöm!
Ment a harmadik!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Első körben arra készültünk fel, hogy a találkozó alkalmával biztosítsuk mindenki számára a belépési lehetőséget.
Készül a részletes leírás a belépési lehetőségről és a folyamatról.