Taishikan
Velünk: 3239 napja
Azért is javaslom ezt az utat, mivel nekem kb 2 óra kellett az ajánlásokhoz a képek segítségével, ezúton is köszönöm mindenkinek
大使館
Azért is javaslom ezt az utat, mivel nekem kb 2 óra kellett az ajánlásokhoz a képek segítségével, ezúton is köszönöm mindenkinek
大使館
Sziasztok szuper hétvégén voltunk veletek pár ajánlást szeretnák ,hogy a klubmatricát rátehessem a bordó nb-re köszi
大使館
Sziasztok szuper hétvégén voltunk veletek pár ajánlást szeretnák ,hogy a klubmatricát rátehessem a bordó nb-re köszi
Vadász
Itt tudsz jelentkezni:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Az LME-től (audit) ment az ajánlás. :-) Többieknek is hajrá.
Sziasztok.
Köszönöm,a tegnapi napot.
Nagyon jól éreztem magam.
Profi volt a szervezés,és a hírtelen felmerült problémákra az új útvonal beiktatása.
Összeségében szuper volt az egész útvonal.
Én sajnos csak egy napra mentem,visszafele már az eredeti útvonalon (kár,hogy azt ki kellett hagyni)
Ezúton is jobbulást nekik.
KJR renszszámmal voltam kék NC.
Sziasztok!
Kérhetek én is felvételt/ajánlásokat?
Két éve van meg az NC2.0-m, már a tavalyi évadnyitón is kint voltam, óriási élmény volt, csakúgy ahogy az idei bár sajnos az első nap végén el kellett jönnünk, de így is maradandó volt az élmény, amit a közös gurulás adott
Itt a bőröndös MNM:
Köszönöm mindenkinek, összejött közbe a három ajánlás! Akkor csak jól láttam, hogy mintha már nem a mankókerék lett volna az autó alatt mikor szembejöttetek.
Egy kátyút csúnyán elkaptunk. Kicsípte a gumit. Telefonálások, szombat fél egykor nem egyszerű gumit találni. Szerencsére egy gyöngyösi srác segített, Mátra gumi. Innen is mégegyszer köszönjük! Pont volt neki egy használt, ami passzolt.
Már tag lett a kolléga Rendes volt, hogy segített.
Sajnálom a defektet, rossz volt látni. Mit csináltatok utána, elgurultatok a mankókeréken egy gumishoz?
(Mobilról ugyanúgy lehet ajánlani, ha valaki jelentkezett: "Legyél te is klubtag" -> nevet kikeresed -> "Ajánlom")
大使館
Már tag lett a kolléga :) Rendes volt, hogy segített.
Sajnálom a defektet, rossz volt látni. Mit csináltatok utána, elgurultatok a mankókeréken egy gumishoz?
Köszönjük a kulcsot! Mi voltunk a defektesek. Most mobil van csak nálam, ha vki elárulja hogyan kell ajánlani, szívesen megteszem!
A valasz sajnos nagyon egyszeru. Technikailag igy lett megoldva mivel a regi profilt nem tudjuk atirni.
Sem a nevet sem a kontakt adatokat. :-(
Sziasztok!
Tegnap részt vettünk mi is a szezonnyitón és szintén ajánlást szeretnék kérni azoktól akik emlékeznek ránk. Füzesabony körül ért be minket reggel a Debrecen környékéről érkező csapat HRK rendszámú zöld NB-vel az élen, akinek később a túra során majdnem leesett a rendszáma. :D Egy ezüst NB-t akik defektet kaptak kisegítettünk egy 19-es dugókulccsal (azt hiszem MIC volt a rendszámotok). Lillafüredig már sajnos nem jutottunk el az útlezárás miatt ezért mivel csak a szombati napra készültünk, a csoportunkból ketten hazafelé vettük az irányt (egy ezüst NBFL-t vezető idősebb úrral, aki Füzesabonynál a pályán folytatta az útját), ketten pedig elindultak Szilvásvárad felé kerülni (fehér NA és zöld NB).
Autónk: Fekete NBFL NVM kezdetű rendszámmal.
Köszönjük a szervezést és örülünk, hogy ott lehettünk!
Sziasztok!
Ha valaki emlékszik ránk a mai találkozóról, légyszi küldjön egy ajánlást! Annak a csapatnak az elején voltunk akik fél 1 körül értek a várhoz. LME rendámú fekete nc-vel mentünk majdnem végig és MOB rendszámú ezüst nbfl-el a 3-as úton Budapestig.
Mi a NYW ezüst nbfl-el voltunk.
Egyébként hatalmas élmény volt, köszönjük a szervezést!