airsmile
Velünk: 3623 napja
Sziasztok! Norbi vagyok. Nemrég találtam rá "Fekete Gyöngy"-re, azóta együtt járjuk a magyar utak hullámait.
Akik megfertőztek ezzel az őrülettel: Totalcar, és Petrovics Gyuri (Barát ,rokon, gyerekkorom óta ismerem)......aki nem ismerné, ő az a fazon, aki magával hord a kocsiban egy szemüveges kutyát .
Szeretném megköszönni ennek az oldalnak hogy van .Nagyon sokat tanultam itt.Pacsi!
Ahol találkozhatunk: Aszód-Gödöllő-Fót-Veresegyház-Vác
Bárkivel is találkozok közületek, az vendégem egy kv-süti-bambi kombóra Talán még egyszer tag is leszek Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Ő itt Fekete Gyöngy:
Szia!
A Legyél Te is klubtag! menüpont alatt tudsz jelentkezni. Utána kerülsz fel a "listára"
Sziasztok,
Hol találhatnak meg a tagok, akik ajánlanának?
A lsitában állítólag nem lelnek!
Köszönöm,
Balázs
ÁÁ Móni, hello. Hát ilyen rég nem jöttem be, de most már tudok mindent! Jelentkeztem, elvileg tudsz ajánlani. Megkeresem Dávidot is, hogy legyek végre teljes értékű tag...
LG
rt
Hannover, Németország
Hello Skacok,
én is egyháztag lettem!
Most szeretnék klubtag is lenni.
zed1 klubtárs autóját vetem meg, így még két ajánlásra lenne szükségem Tőletek.
Előre is köszönettel, üdv,
Tamás
Köszönöm Srácok !
Szerintem vannak itt Nemetorszagbol, hatha meglatjak ezt a bejegyzest. Amugy addig is tudsz kommentelni es olvasni minden topikban, igy hatranyt nem igazan szenvedsz ha pedig egyszer jonnel haza akkor csakis a miataval
Dani
minden miatas szivesen latott ezen az oldalon ez tuti
Merre elsz? Hatha valaki jarna feled es be tudna ajanlani!
Dani
Sziasztok!
Már lassan több mint éve hogy megfertőzött engem is az MX-5, köszönhetően nektek.
Ez odáig fajult hogy pár napja vettem egy NB Anniversary-t. Szivesen lennék klubtag, viszont mivel nem Magyarországon élek rendezvényekre nem tudok elmenni, de örömmel venném ha befogadnátok minket:
NB AE #7489
Üdv itt, és grat az új géphez! A klubtagság feltétele, hogy jelentkezel a Legyél Te is klubtag menüpont alatt, és összegyűjtesz három ajánlást. Az ajánláshoz személyes találkozó szükséges az autóddal, amit könnyen összegyűjthetsz ha elmész 1-2 eseményre. Nézz körül a fórumon, folyamatosan szerveződnek dolgok
Sziasztok, mint újdonsült NBFL tulaj örömmel venném ha a klub tagja lehetnék, köszönöm ha valaki ad egy ajánlást.
fis