Z_Marci
Velünk: 3554 napja
Már megkapta a hármat, azért nincs a listán. Üdv a klubban, Márton!
Már megkapta a hármat, azért nincs a listán. Üdv a klubban, Márton!
Szia!
Jelöld magad itt:
http://www.miata.hu/klub/legyel_te_is_klubtag/
Ha bent leszel a listában, egyből kapsz tőlem egy jelölést.
.
Sziasztok!
Fél éve már, hogy egy '94-es 1,8-as NA tulaja vagyok. Jelölést szeretnék gyűjteni, hogy teljes értékű tagja lehessek a fórumnak
A tavaszi zsámbéki pályanapon volt szerencsém össze ismerkedni frissen vásárolt autómmal.
Szeretnék minél több közös eseményen részt venni, mert kevés jobb dolog van, mint tetőt ledobva benzinkúttól benzinkútig kanyarogni jobbnál jobb utakon
Köszönöm a bizalmat
Sziasztok!
Már lassan több mint éve hogy megfertőzött engem is az MX-5, köszönhetően nektek.
Ez odáig fajult hogy pár napja vettem egy NB Anniversary-t. Szivesen lennék klubtag, viszont mivel nem Magyarországon élek rendezvényekre nem tudok elmenni, de örömmel venném ha befogadnátok minket:
NB AE #7489
Aaand here you go!
大使館
You've got 1 recommendation from me!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hello Mark,
Unfortunately I wasn't able to join you last Sunday so we haven't met yet. But at latest next year we will for sure.
If you want to join the club you should click on the "join" button under "Legyél te is klubtag" ("Be a club member"). After that all you need is a confirmation of your application by 3 existing members.
このメッセージを無視してください。
Hello Mark,
Unfortunately I wasn't able to join you last Sunday so we haven't met yet. But at latest next year we will for sure.
If you want to join the club you should click on the "join" button under "Legyél te is klubtag" ("Be a club member"). After that all you need is a confirmation of your application by 3 existing members.
大使館
Köszönöm!
I am hoping for a few more days of top-down driving before I put my Miata to bed for the winter. I am happy to have had the chance to meet several of you in person on the Sunday morning before your tour of Slovakia. I hope to be able to join you on a future journey.
I would like to become a member of your club.
Tamas, thank you for helping me to get started here and for introducing me to David to service my Miata. Antonio, it was nice to see you again, too. Taishikan, I don't know if we met that Sunday. If not, I hope to soon.
このメッセージを無視してください。
+ 1 jelölés , mert senki nem tud így szendvicset melegíteni
Már csak 1 kell.
Ment is a jelölés!
大使館
Korigáltam! Köszi!
Üdvözlöm a Tagokat! Végre sikerült a bejelentkezés. Május óta van meg a gépem 2003 as NBFL. Voltam veletek Velencén, Parádsasváron, Selmecbányán. Velencéről a Zolótól, Kopitól, Parádsasvárról Robusstól, Selmecbányáról Ordune től, Marcitól,kérném a támogatói ajánlásokat. Gödöllőről voltam veletek, a majdnem nyugdijas mozdonyvezető. Az ajánlásokat köszönöm mindenkinek!
Mi is sokat beszélgettünk Parádsasváron, szívesen ajánlanálak, de ahhoz nem elég a bejelentkezés a fiókodba, hanem jelezni kellene a tagfelvételi szándékodat a "Legyél Te is klubtag!" menüpontban, ahogy ezt már sokszor leírtuk. Hajrá!
大使館
Üdvözlöm a Tagokat! Végre sikerült a bejelentkezés. Május óta van meg a gépem 2003 as NBFL. Voltam veletek Velencén, Parádsasváron, Selmecbányán. Velencéről a Zolótól, Kopitól, Parádsasvárról Robusstól, Selmecbányáról Ordune től, Marcitól,kérném a támogatói ajánlásokat. Gödöllőről voltam veletek, a majdnem nyugdijas mozdonyvezető. Az ajánlásokat köszönöm mindenkinek!