Erno
Velünk: 7084 napja
délután OK. Mikor délután ? Mór, lidli parkoló. Útvonalat megbeszéljük. (én Pápa fele venném irányt fürödni egyet kedvenc víztározómban)
délután OK. Mikor délután ? Mór, lidli parkoló. Útvonalat megbeszéljük. (én Pápa fele venném irányt fürödni egyet kedvenc víztározómban)
Honnan szereztél fehér NB-t??????
Ilyet akartam fehér NB(FL) vaj bőrrel, 1,8, 6 gang, sperr, klíma, de csak az Egyesült Államokban van, és onnan nem lehet honosítani.
BRG van fényezve ibis white-ra 1.8 NB 5gang, de body kit NBFL, és a lámpa is így cserélve lett NBFL-es, angel eyes-esre.....és még sok-sokminden változtatás....
Alapvetően a héten szabin vagyok, akár gurulhatunk is egyet valamerre.
Oké , viszont nekem holnap, csütörtök délután, jó csak a héten. Merrefelé?
Honnan szereztél fehér NB-t??????
Ilyet akartam fehér NB(FL) vaj bőrrel, 1,8, 6 gang, sperr, klíma, de csak az Egyesült Államokban van, és onnan nem lehet honosítani.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Csak nem Te voltál Agárdon?
Csak tippelek, hogy nekem írtad. Nem Agárdon, Móron láttalak. Már nem Miatával járok.
Bocs, rossz gombra kattintottam. Agárdon strandon láttam valakit egy BRG NB-vel, de akkor nem tudtam odamenni... Móri vagy te is? (Adatokat nem látok még, nem vagyok tag...) Remélem lesz hamarosan újra Miatád
Hahó!
Kivel tudok összefutni, Mór környékén? Sok-sok ismeretséget, és 3 ajánlást gyűjtök
Üdv.
LB
Helló!
Ez a Te vasad?
Igen
Alapvetően a héten szabin vagyok, akár gurulhatunk is egyet valamerre.
Csak tippelek, hogy nekem írtad. Nem Agárdon, Móron láttalak. Már nem Miatával járok.
Igen
Hahó!
Kivel tudok összefutni, Mór környékén? Sok-sok ismeretséget, és 3 ajánlást gyűjtök
Üdv.
LB
Helló!
Ez a Te vasad?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Velem
Héten már láttalak.
Oda én is megyek Majd valahol összefuthatnánk, ha nem bújsz el az autóval Előtte még egyeztetünk.
Üdv.LB
Szerintem megyünk a Bodajki Búcsúba (rokon látogatás). Az neked csak egy kis ugrás. Ha jól emlékszem szept. 11-12 körül lesz.
Hahó!
Üdv.
LB