Ordune
Velünk: 5737 napja
Az nem elég, ha ide beírja valaki, hogy ajánl, ha a Legyél Te is klubtag oldalon nem erősíti meg.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Az nem elég, ha ide beírja valaki, hogy ajánl, ha a Legyél Te is klubtag oldalon nem erősíti meg.
En segitseget kernek. Vdani beirt ide hogy ajanl, elvileg wolfblind is, de 0 ajanlast ir a forum tovabbra is.
Lalee mar vezette a kis gyenge 1.6nb-met is, hatha olvassa es dob egy ajanlast ami mukodik is.
Sziasztok!
Nem rég lettem boldog tulajdonosa egy első gazdás 2001-es 1.6 NB-nek. Egy régi álom vált valóra. Szeretnék csatlakozni hozzátok itt is. Debrecen és környékén van klubbtag akivel tudok személyesen is találkozni? Addig is várom az ajánlásokat.
Dani
Szia!
A klub iratlan szabálya szerint, az ajánlások feltétele egy személyes találkozó az autóddal együtt.
Üdv,
O
Sziasztok!
Nem rég lettem boldog tulajdonosa egy első gazdás 2001-es 1.6 NB-nek. Egy régi álom vált valóra. Szeretnék csatlakozni hozzátok itt is. Debrecen és környékén van klubbtag akivel tudok személyesen is találkozni? Addig is várom az ajánlásokat.
Hi! Ismeros az auto, nem lehet h lattam mar Kaposvar kornyeken?
Szia!
A klub iratlan szabálya szerint, az ajánlások feltétele egy személyes találkozó az autóddal együtt.
Üdv,
O
Sziasztok! Kaphatok 3 ajánlói támogatást, hogy tag lehessek? Párom nevén az autó, de ez nyilván nem gond. Vannak még képeim.
Ő egy 2000-évjáratú 1,6-os NB.
Sziasztok!
Én is nagyon várom az ajánlásokat! Szürke NBFL-rl részt vettem az Oberwart-i eseményen, még két ajánlásra lenne szükségem. (Az ebédszünetben Ordune, Hunya és Lalee ültek a mellettünk évő asztalnál)
Köszönöm előre is!
Köszi! Az eddigi 2 ajánlást már csak egy kell. Higyétek el nem rendetlenkedem :D :D
Ment a 3.
Előbb itt kell jelentkezned:
http://www.miata.hu/klub/legyel_te_is_klubtag/
Sziasztok,
Lenne pár fotóm és videom a hétvégi Oberwart hétvégéről, amit szivesen feltöltenék, de sajnos hiányzik egy ajánlásom.
Dobjatok meg légy szives.
Köszönöm
Sziasztok!
Gyurján Gergő vagyok Pápáról. Régóta vágyam volt egy mx5. Kicsit tö bb mint egy hónapa be is teljesedett egy 2002 es 1.6 nbfl társaságában. Pont úgy jött ki a lépés hogy sikerült egy közös Horvátországi nyaralás. Nagyon jó kis közvetlrn autó. Mindamelett szimpatikus a miatas összetartás. Lehetőség szerint szeretnék klubbtaggá vállni ebben kérem segítségeteket. ÜDV.: Gergő
Köszi, az ajánlásokat. Soha rosszabb ébredést, mint hogy klubtag lettem! :-)
1