lui001
Velünk: 4265 napja
Szia! Gratula az autódhoz! Írj róla, tegyél fel képet, ajánlást személyes találkozást követően , de addig is szinte mindent tudsz használni az oldalon. Sok örömben legyen részetek együtt! üdv. Lui Vecsésről
Szia! Gratula az autódhoz! Írj róla, tegyél fel képet, ajánlást személyes találkozást követően , de addig is szinte mindent tudsz használni az oldalon. Sok örömben legyen részetek együtt! üdv. Lui Vecsésről
Szia mindenki na ma végre megvan haza hoztam és már szeretem ,van valaki Monor közelében szeretnék kérni ajánlásokat előreis köszönöm! !!!!
Sziasztok,
Már 2 hete gyűjtöm a kilométereket az NBFL-emmel
Páratokkal már találkoztam innen (Toma, robika) egyik pénteken a Lurdynál. Ajánlásokat gyűjtök a tagsághoz
Előre is köszi. És pár kép :D
Amint meglesz a műszakim, esténként majd felhajtok Győrbe
Rajka felé nem szoktatok járni ? Lehet kajakot bérelni arrafelé, már alig várom, hogy a mazdával menjek
(Most látom, hogy rá kellett nyomni a jelentkezésre, megtettem )
Amint meglesz a műszakim, esténként majd felhajtok Győrbe :)
Rajka felé nem szoktatok járni ? Lehet kajakot bérelni arrafelé, már alig várom, hogy a mazdával menjek :)
Sziasztok pár ajánlásért irok ide lassan egy éve gyűjtöm a kmt a kis mx5tel Lalee köszönet a trafót.
Amiket olvasgattam másoknál hibákat na azt szépen begyűjtöttem én is. Nyíregyháza Tokaj Miskolc vonalon mozgok futólag sikerült is beszelnem pár emberrel integetés meg már ezer meg ezer azt hiszem ezek a kocsik vonzzák egymást. Köszönöm előre is.
Martin
Üdv a tulajok között, Győrből/közeléből vagyunk páran.
Létrehoztam egy topicot:Gurulás a Bükkben augusztus 13.címszó alatt,ott az útvonalterv.
Úgy tervezzük,hogy 10-kor indulunk Debrecenből.
Szia!
Köszönöm a meghívást! Kedden legkésőbb meg tudom mondani, hogy tudok-e jönni!
Szerk.:
Tudok jönni! A részleteket hogyan tudjuk megbeszélni?
Szia!
Köszönöm a meghívást! Kedden legkésőbb meg tudom mondani, hogy tudok-e jönni!
Sziasztok,
MA este gurulnék Budapesten. Van kedve vkinek csatlakozni? Alig pár napja van meg az NB-m és szeretnék minél többet menni vele, amíg jó az idő. :D
Hello!
Augusztus 13.-án debreceni indulással elgurulnánk a Bükkbe egy kis szerpentinezésre,ha érdekel,szívesen látunk
A pontos útvonal még szervezés alatt,de Eger-Lillafüred-Putnok-Sirok környékén akarunk kanyarogni.
Sziasztok!
Holnap lesz egy hete, hogy NB tulajdonos vagyok. Szeretném kérdezni, hogy Dunán innenső részén lesz-e találkozó? Amióta vezetek, 5 év alatt összesen három MX-5-öt láttam (múlt hét pénteken Debrecenben egy fekete 1.8 tulajjal, piros lámpánál, két órával a vásárlás után, hatalmas élmény volt ) Szabolcs megyéből vagyok, a megyében eddig kettőt láttam.
Ajánlás terén nehezebb lesz előrejutni, ha lesz kisebb találkozó Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Hajdúszoboszló környékén, ott leszek.
Szia!
Ment az ajánlás (nem kizárt, hogy párszor Győrben/Győr környékén már láttalak).
A motortérben lévő kis diagnosztikai porthoz/portokhoz is van olvasód? Sokat segítene
Üdv.:
G.
Szia!
Ment az ajánlás részemről
Legközelebb fürdőruhát is hozzatok
Egyébként mi is örültünk az újabb ismeretségnek,nem meglepő módon Ti is nagyon jó fejek vagytok,de ez a miata-s berkekben megszokott jelenség
Szia!
Ment az ajánlás (nem kizárt, hogy párszor Győrben/Győr környékén már láttalak).
A motortérben lévő kis diagnosztikai porthoz/portokhoz is van olvasód? Sokat segítene
Üdv.:
G.