petata
Velünk: 3117 napja
Koszi!
Koszi!
köszönöm!
Sziasztok! Pár hónapja vagyok tulaja ennek a kis 1,6 miraclenak. Mindenesnek vettem. Nyáron munkábajárós túrázós pályanapozós szlalomozós autó. Van egy két hibája még de sajnos nincs időm kijavítani mert mindig benne ülök :D 1 tag voksa hiányzik. Ha esetleg valakinek integettem vagy beszéltem látott hogy hús vér személy vagyok nyomhatna 1 voksot :D
Gratula az autóhoz és üdv a klubban!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Uj tagkent remelem, jo helyre irok. Edesapammal kozosen szeretnenk klubtagga valni egy 1.6 Impuls NBFL ujdonsult tulaja(i)kent.
Somaval talalkoztam mar, illetve Ordune ex-NA-jat is szerettem volna anno megnezni, a tobbiekkel meg nem volt alkalmam beszelni. Megkoszonnenk, ha bizalommal fordulnatok hozzank, es nyomnatok egy-ket ajanlast. Remelem egy gurulas kereten belul hamarosan megismerunk par tagot kozuletek! Addig is par telefonnal keszult kep:
Kérd elöbb itt, Legyél Te is klubtag! Ott kaphatod meg a szükséges három ajánlást.
Kedves Klubtársak!
~1.5 hete vagyok egy NBFL 1.8 Sportive boldog tulajdonosa, köszönöm a befogadást!
Szilárd
Da reel lav. Gyönyörű, gratula hozzá! :-)
大使館
Sziasztok!
Szeretnék klubtag lenni, egy 26 éves 1.6 os NA nagyon boldog tulajdonosa lettem a mai napon: (itt pont megveszem, még nem volt lemosva)
Előre is köszönöm!
Ez a nap is eljött!!! ... Klubtag lettem ...
Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat!!! :-)
Üdv. Ede
Máris tag lettem!! Köszi kedves idegen jótevő
igyekszem hamarosan képet is feltölteni...szép napot!