QuietForce
Velünk: 3220 napja
Gyönyörű színe van a kocsidnak
Fotóztam róla, de nem tudom betenni ide valamiért :O
Gyönyörű színe van a kocsidnak
Fotóztam róla, de nem tudom betenni ide valamiért :O
Gyönyörű színe van a kocsidnak ;)
Gyönyörű színe van a kocsidnak ;)
Sziasztok!
Végre sikerült hozzájutnom egy NBFL-hez és remélhetőleg a következő találkozón már én is ott tudok lenni vele. Ajánlásokat szívesen fogadok. (Kopi már találkozott velem és az aprósággal)
Köszönöm előre is!
Üdv,
Bence
Sziasztok!
Végre sikerült hozzájutnom egy NBFL-hez és remélhetőleg a következő találkozón már én is ott tudok lenni vele. Ajánlásokat szívesen fogadok. :) (Kopi már találkozott velem és az aprósággal)
Sziasztok!
Végre sikerült hozzájutnom egy NBFL-hez és remélhetőleg a következő találkozón már én is ott tudok lenni vele. Ajánlásokat szívesen fogadok. :) (Kopi már találkozott velem és az aprósággal)
Köszönöm előre is!
Sziasztok,
Kakucs után ott voltam a szezonnyitón is. Friss tulajként a bátorság még kicsit kevés, a lelkesedés annál több.
Megköszönnék még két ajánlást, hogy közétek tartozhassak!
Köszönöm előre is!
Balázs
Ui: szerencsém volt, hogy a hivatalos fotós, Tóth Milán képei velem kezdődnek:
Sziasztok!
Gratulálok a szervezéshez, profi rendezvény volt!
Lottóznom kellene, mivel mindhárom szépségverseny-győztes (90, 17, 98 rajtszámokkal) eredményéhez hozzájárulhattam szavazatommal :-) ... nekik is gratulálok és szívesen elfogadok tőlük egy tagjelölés támogatást! :-)
... persze mindeki mástól is ... előre is köszönöm!
Üdv, Ede
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni a szervezőknek a munkát, hatalmas volt ez a szezonnyitó! Egy éve van meg az autó, de még csak most sikerült eljutnom találkozóra. A 9-i Brezovát leszámítva. Tourist kolléga jóvoltából már egy ajánlást kaptam, még kettőre lenne szükségem. A 3. csoportban voltam, azon belül a "gyógy" kiscsoportban , a kék javítás alatt álló NB vel. Előre is köszönöm!
Kedves Mindenki!
Múlt péntek óta boldog tulajdonosai vagyunk egy NBFL-nek. Amióta először vezettem 96-ban egy NA-t, azóta motoszkált bennem, hogy ilyen autó kéne :-) Itt még német rendszám van rajta, a magyar NON-946. A hétvégi találkozóra a kötelező biztosítás hiányában még nem mertem elmenni, de a következőre mindenképp fogok. Szeretnék klubtag lenni, köszönöm, ha küldtök ajánlást.
Sziasztok! A szombati drivingcamp-es találkozó volt az első amin részt vettem. Nagyon jól megszervezett program volt, ezúton is köszönet a szervezők fáradságos munkájáért!
Szeretnék teljes értékű klubtag lenni, szívesen vennék pár ajánlást!
Már csak 1 ajánlás kéne nekünk Pirivel ;-)
zsebi
Hali!
Ajanlalak - dumàlrunk tegnap.
Ex Rosco
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Sziasztok,
Nellyvel most először vettünk részt találkozón, és szeretnénk tagok lenni. Megtennétek, hogy küldtök ajánlást?
Köszi
Üdv
b
Szia! Köszi! Meg van!
Sziasztok!
Másfél év keresés után, egy hónapja vagyok büszke NBFL tulajdonos. Már most nagyon szeretem az autómat és úgy érzem kapcsolatunk még mélyülni fog...
Tegnap debütáltam miata találkozón. A 4. futamban voltam egy zöld, német rendszámos impuls járgánnyal és egy szöszi feleséggel.
Ezúton szeretném én is megköszönni a szervezőknek, Mazdának és a klubnak a szuper napot!
Szívesen lennék én is a klub tagja, köszönettel venném az ajánlásokat!
Sziasztok!
Másfél év keresés után, egy hónapja vagyok büszke NBFL tulajdonos. Már most nagyon szeretem az autómat és úgy érzem kapcsolatunk még mélyülni fog...
Tegnap debütáltam miata találkozón. A 4. futamban voltam egy zöld, német rendszámos impuls járgánnyal és egy szöszi feleséggel.
Ezúton szeretném én is megköszönni a szervezőknek, Mazdának és a klubnak a szuper napot!
Szívesen lennék én is a klub tagja, köszönettel venném az ajánlásokat!
Sziasztok,
nekem holnap lesz az első talim, pont 1 éve használom a 2010-es járgányt (MXN-665, 20TH ANNIVERSARY E), majd lgyszi bólintani
köszönet előre is, üdv., LucskaiS
Sziasztok,
nekem holnap lesz az első talim, pont 1 éve használom a 2010-es járgányt (MXN-665, 20TH ANNIVERSARY E), majd lgyszi bólintani :)
köszönet előre is, üdv., LucskaiS
Sziasztok!
A mai brezova palyanapon mutatkoztam eloszor es beszeltem nehany klubtaggal (tobbek kozott Kacsaval, Hunyaval, WarLock-kal vagy Szmukival. bocs, ha kihagytam vkit..).
Kerlek hitelesitsetek jelentkezesemet!
Elore is koszi,
Gabi