Balage76
Velünk: 3409 napja
Ráadásul ha valaki megkapja a harmadik ajánlását, akkor tag is lesz, de a várakozó listában is bent marad.
Ráadásul ha valaki megkapja a harmadik ajánlását, akkor tag is lesz, de a várakozó listában is bent marad.
Sziasztok!
Ajánlásokért jöttem
Esetleg, ha vdanii, airsmile meg még valaki(k) - aki látott/beszélgetett velem az utolsó talin - beajánlana, annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm!
(Szürke színű 2.0 NC keménytetővel, nem túl szép téli felnivel)
Részemről megvolt.
Sziasztok, köszönöm az ajánlásokat, én is klubtag lettem. Ma képeket is feltöltöttem az én kék 1999-es Anniversary Mazdámról. Szép estét nektek! Solya
Sziasztok!
Ajánlásokért jöttem
Esetleg, ha vdanii, airsmile meg még valaki(k) - aki látott/beszélgetett velem az utolsó talin - beajánlana, annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ajánlásokért jöttem :)
Esetleg ha vdanii, airsmile meg még valaki(k) - aki látott/beszélgetett velem az utolsó talin - bejánlana, annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm!
SZiasztok!
Mostantól én is igazi tag lettem!
Köszönöm az ajánlásokat! Hamarosan töltöm a képeket is.
Szerintem sem megy!
Továbbra sem mükszik az ajánlás...
Grammm mester még a Bahamákon van?
Működik
Nálam sajnos nem! Lehet, hogy nincs már jogom ajánlani?
Visszaigazolja, hogy ok, de a táblázatban nem jelenik meg az ajánlásom.
Black Sushi
Működik
Black Sushi
Sziasztok!
Szeretnék majd én is tag lenni hamarosan. Néhány Taggal már személyesen is találkoztam, másokkal csak utánvéttel üzleteltem, vagy leveleztem. Hamarosan szeretnék egy Build Thread-nek is nekifogni, talán egy kicsit más oldalról tudom majd megközletíteni a dolgot, mint mások. Súlycsökkentés, ahol lehet, nagy kormányszög, driftelés lenne a téma.
Az autót néhányan már láttátok szerény kis garázsomban. 94-es fekete NA 1.8, esetleg vettetek is már pár alkatrészt, amire nekem nem volt benne szükségem.
2db ajánlásra lenne még szükségem, akkor a fenti topikban menne a videóbeágyazás is, illetve ha bárkinek kérdése lenne a kocsival kapcsolatban, elérne rögtön.
A segítséget így elöljáróban is köszönöm!
Üdv
István
Sziasztok!
Szeretnék majd én is tag lenni hamarosan. Néhány Taggal már személyesen is találkoztam, másokkal csak utánvéttel üzleteltem, vagy leveleztem. Hamarosan szeretnék egy Build Thread-nek is nekifogni, talán egy kicsit más oldalról tudom majd megközletíteni a dolgot, mint mások. Súlycsökkentés, ahol lehet, nagy kormányszög, driftelés lenne a téma.
2db ajánlásra lenne még szükségem, akkor a fenti topikban menne a videóbeágyazás is, illetve ha bárkinek kérdése lenne a kocsival kapcsolatban, elérne rögtön.
A segítséget így elöljáróban is köszönöm!
Üdv
István
Most megpróbáltam én is ajánlani, de nem megy, Gram help!
Sziasztok!
Szeretnék én is tag lenni, mint friss Nevada szürke NB tulajdonos. Ott voltam az évzáró találkozón, elsőnek érkeztünk - már azt hittem, rossz helyen járok. Egy ajánlásom már van, még kettőre lenne szükségem. Előre is köszönet értük.
Most jut eszembe, pár hete nyomtam az ajánlást, de a rendszer nem rögzítette (pedig ok visszaigazolást kaptam). Most sem működik!
Black Sushi
sziasztok,
ezt az ajánlás dolgot mire találtátok ki? nehogy ipari kémek vagy hívatlan értékesítők keveredjenek a szeretett community-be?
én csak azért sem kérek!
"Minőség a mennyiség előtt" :-)
Ez azért van, hogy ne mindenki láthassa a tagok elérhetőségét automatikusan. (tel/emil cím, stb.)
Voltak már rossz példák. Sajnos.
Ezért van a zöld-piros rendszer is.
Nem mindenki jó fej akinek ilyen kocsija van. Bár szerencsére az arány elég magas.... :-)