WarLock
Velünk: 5049 napja
Ígérte itt valaki, hogy ír egy 2011-es normáknak megfelelő behozatali cikket Epekedve várom Ha lehet a költségeket is írná, lépésenként?
Ígérte itt valaki, hogy ír egy 2011-es normáknak megfelelő behozatali cikket Epekedve várom Ha lehet a költségeket is írná, lépésenként?
Klubtag lettem! Hurráááá! Köszönöm a támogatóknak!!!
Már 2 van. Köszi annak, aki küldte :D
Miata Katica az "úthenger"
Reggel ez fogadott.......
Gratulálunk! Tag lettem miután megjött a 3. ajánlás.
Nem is kértem, aki gondolt erre annak nagyon köszönöm. Jó volt eddig láthatatlanul is közöttetek.
Nagymester
Sör2 :D
if in doubt, flat out.
Sör2 :D
if in doubt, flat out.
Reggel ez fogadott.......
Gratulálunk! Tag lettem miután megjött a 3. ajánlás.
Nem is kértem, aki gondolt erre annak nagyon köszönöm. Jó volt eddig láthatatlanul is közöttetek.
Nagymester
"lökd ide a sört" :D
if in doubt, flat out.
Kedves Megszállott Társak és Társicák! Köszönöm az eddigi ajánlást! (bár sajna nem tudom kinek jövök egy sörrel!?) Szeretnék rendes tag lenni, így kérem aki úgy ítéli, hogy méltó vagyok a Klub tagságára, támogasson egy ajánlással!
Az utakon rendszeresen találkozom a - gondolom - tagokkal is, és igazán remek érzés a villantás, az intés! Ha gurulás van értesítés kellene, hogy több taggal is személyesen megismerkedhessek!
A Vértesben aug. 13 a következő tervezett gurulás! Szívesen töltenék fel képet az útról, de eddig nem jöttem rá, mi módon lehet.
Csákány: GöZso
Miata Katica az "úthenger"
Köszönöm a hivatalos és a nem hivatalos szíves fogadtatásokat!
A rossz idő ellenére azért a hétvégén tekertem pár kilómétert a gépbe! :D Mondjuk a memories-hez paszol egy jó kis kockás sál ilyen hidegben, de a sok esőre nincs orvosság
Nagyon király azt látni, hogy minden amit leírtatok tényleg úgy van! Beengednek az autósok, intenek a kabriósok, meg az egyéb különc autósok is "befogadnak", átlesnek a csajok ha mellém érnek, és természetesen az M faktorosok messziről üdvözölnek (sajnos eddig csak kettővel találkoztam a 2000 km alatt ) És persze a vezetési élmény:a hétvégén áthuppantam az eddig jónak tartott családi VW-ba és csak azon agyaltam, mi ez a szar, késik a gázreakció, nyúlós a kormány, a váltó meg... pff
Jöhetne már a jó idő! :D
ToM
Gratula és üdv a klubban!
Hol késel már Gyéé???
Vóóóóóóóm, vóóóóóóm íííííííííístop! Megérkeztem!
Az Üdvözlőember visszatér! (varratok a nejemmel egy kezeslábast, elején ü betü, kívülre veszem az alsógatyámat és husss...)
Szóval szia, gratulálok az autóhoz és a rendkívüli önfegyelmedhez, amivel a magadra rótt tilalmat betartottad és nem írtál amig nem lett kocsid. Írhattál volna, az "M" Faktor már benned volt, az a lényeg!
Szóval problémamentes viszont élvezetes kanyargós kilómétereket kívánok az új szerzemény volánjánál, élvezd minden pillanatát és sose gondolj a fogasztásra!
Üdv,
Gy
Hol késel már Gyéé???
Vóóóóóóóm, vóóóóóóm íííííííííístop! Megérkeztem!
Az Üdvözlőember visszatér! (varratok a nejemmel egy kezeslábast, elején ü betü, kívülre veszem az alsógatyámat és husss...)
Szóval szia, gratulálok az autóhoz és a rendkívüli önfegyelmedhez, amivel a magadra rótt tilalmat betartottad és nem írtál amig nem lett kocsid. Írhattál volna, az "M" Faktor már benned volt, az a lényeg!
Szóval problémamentes viszont élvezetes kanyargós kilómétereket kívánok az új szerzemény volánjánál, élvezd minden pillanatát és sose gondolj a fogasztásra!
Üdv,
Gy
Ha van rá lehetőség én is szeretnék teljes értékű taggá válni, páran már találkoztunk személyesen, de a jövőben igyekszem még több találkozón jelen lenni.
Köszönöm,
G
Hol késel már Gyéé???
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992