sziasztok,
ezt az ajánlás dolgot mire találtátok ki? nehogy ipari kémek vagy hívatlan értékesítők keveredjenek a szeretett community-be?
én csak azért sem kérek!
Köszönöm az ajánlást!
Sziasztok!
Szeretnék taggá válni. Ehhez már rendelkezem 2 ajánlással. Ha lenne valaki olyan kedves és ajánlana, azt nagyon megköszönném. Egy piros NB tulaja vagyok, aki járt Veszprémben, már láthatta. Köszönöm!
Már tag vagyok --én sem tudtam róla - a szgépem állandóan be van jelentkezve...
B.U.É.K !!!
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Juhú, az év utolsó napján hivatalosan is klubtag lettem! Köszönöm srácok BUÉK Minden Kedves Miatársnak
Sziasztok! Szeretnék kérni pár ajánlást. Én is szívesen tölténék fel képeket a drágaságomról.
Majdnem 2 éve megvan már a gépezet. Voltam már veletek kakucson kétszer és 2,5 éve napi szinten követem a fórumot.
Előre is köszönöm szépen.
Nagyon szépen köszönöm, össze is jött a 3 !!
Sziasztok! Szeretnék kérni pár ajánlást. Én is szívesen tölténék fel képeket a drágaságomról.
Majdnem 2 éve megvan már a gépezet. Voltam már veletek kakucson kétszer és 2,5 éve napi szinten követem a fórumot.
Előrre is köszönöm szépen.
Előre is köszönöm szépen.
MHD 828 Valami ok miatt törlődtél a listáról így nem tudunk ajánlást küldeni. Regisztráld be magad újra!
Üdv...és jó kocsi mosást..
sziasztok! Nagyon megtisztelő lenne, ha az új évet klubtagként kezdhetném a csapatban nehanyatokat mar ismerem szemelyesen is, és bízom benne, hogy a következő év találkozóin ez csak pozitív irányban változik megköszönöm, ha megtiszteltek 1-2 ajánlással üdv, Balu Sopronból
sziasztok! Nagyon megtisztelő lenne, ha az új évet klubtagként kezdhetném a csapatban :) nehanyatokat mar ismerem szemelyesen is, és bízom benne, hogy a következő év találkozóin találkozhatunk :) megköszönöm, ha megtiszteltek 1-2 ajánlással :) üdv, Balu Sopronból:)
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek ! Képből még csak egy semmilyen van, majd lesz szebb-jobb
Gratula Szabolcs !!
Üdv!!!
Ati
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek ! Képből még csak egy semmilyen van, majd lesz szebb-jobb
Üdv a(z NB) klubban...
Ne feledd, minden csak 100 Euró
Üdv a(z NB) klubban...
Ne feledd, minden csak 100 Euró
Köszönöm Soma ! Egy 2005-ös 1,6-ost Németországból, barna színű, bézs belsővel. @ fabian: igen, én voltam!
Sziasztok, a novemberi Fehérvár-Balatonfelvidék guruláson résztvevőktől szeretnék kérni ajánlásokat, hogy klubtag lehessek ! Én zártam a sort off autóval, de azóta már van on autó is :D.
Sziasztok, a novemberi Fehérvár-Balatonfelvidék guruláson résztvevőktől szeretnék kérni ajánlásokat, hogy klubtag lehessek :)! Én zártam a sort off autóval, de azóta már van on autó is :D.
Sziasztok, a novemberi Fehérvár-Balatonfelvidék guruláson résztvevőktől szeretnék kérni ajánlásokat, hogy klubtag lehessek ! Én zártam a sort off autóval, de azóta már van on autó is :D.