zsolt1982
Velünk: 3630 napja
Köszönöm az összes és egyben utólsó ajánlást is !!
Köszönöm az összes és egyben utólsó ajánlást is !!
Én is szeretnék ajánlásokat kérni. Bár nem voltunk beszédesek, mi is kint voltunk szombaton a párommal. Szürke NA LES-551, "kicsit" rozsdás, ütött-kopott 65-ös rajtszámmal. (Nemsokára nem leszünk már rozsdásak remélhetőleg. ) Köszi előre is!
mostmár igen, bocsi :D
Én is szeretnék ajánlásokat kérni Szombaton voltam kint egy szürke NB-vel MPG-609-es rendszámmal 63-as rajtszámmal.
Jelentkeztél már itt?
Én is szeretnék ajánlásokat kérni Szombaton voltam kint egy szürke NB-vel MPG-609-es rendszámmal 63-as rajtszámmal.
Sziasztok!
Még egy ajnánlást szeretnék kérni valakitől.Tegnapi nap Orfűi talain NBA-666-al voltam.
Köszi előre is
Sziasztok!
Kaphatok pár ajánlást, hogy teljes értékű tag lehessek? Kakucson kint voltam, 2-es rajtszámmal ezüst NB-t hajtottunk, mint 2 testvér, öcsémmel találkozhattatok a beléptetésnél is :P
Köszönöm szépen
Akkor arra is fogok mászkálni
Én ittvagyok a szomszedban (Oroszlány) vagyunk néhányan itt is
Az lehet, szeretek kocsikázni
A feketét egyszer láttam én is,a pirosat idén már párszor,de régebben.
Tatán van hasonló az enyémhez,abba is 2x futottam bele.
Akkor megnyugodtam. Azt hittem, hogy már nincsenek is a környéken.
Én sajnos keveset látok Tatabánya környékén.
Pedig van néhány. Rendszeresen látok TB- 1piros NA-t és 1 fekete NB-t. Tatán 1NB olyan színben mint a tied meg egy zöld is. Oroszlányon is van néhány és jó időben én is gyakran megfordulok TB-n Szerintem téged is láttalak már, csak off autóval voltam.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Én sajnos keveset látok Tatabánya környékén.
Szerintem csak rááll valahogy a szemünk és jobban észrevesszük az autókat.
Tavaly nyáron úgy emlékszem hogy egyet sem láttam, idén meg rengeteget (napi 2-3 tuti), nyilván belejátszik hogy május eleje óta nekem is megvan az autó...
Annó pont így voltam a gyerkőcök születése előtt a terhes anyukákkal... hirtelen mindenhol felbukkantak.
Ezt én is tapasztalom a Budapesti utakon.
Növöget a létszám mostanában