Dragunov66
Velünk: 3623 napja
Dragunov66. Krisz41. Uno1, köszönöm az ajánlásokat!!!
Udv koztunk :-)
Udv koztunk :-)
Dragunov66. Krisz41. Uno1, köszönöm az ajánlásokat!!!
Köszi
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy az eső ellenére is ilyen sok Miatással jövünk össze a Győrben.Nagyon örültem a találkozónak, és szeretnék pár ajánlást kérni, hogy tag lehessek. 2 literes NC FL 2-vel voltam. Köszönöm előre is.
Csaba
Szia Csaba!
Pipa
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy az eső ellenére is ilyen sok Miatással jövünk össze a Győrben.Nagyon örültem a találkozónak, és szeretnék pár ajánlást kérni, hogy tag lehessek. 2 literes NC FL 2-vel voltam. Köszönöm előre is.
Csaba
Sziasztok!
Nagyon jól éreztük magunkat a mai győri összeguruláson, jó volt látni, hogy itt is sokasodunk
Bízom benne, hogy még sokszor lesz benne részünk!
u.i: Megköszönném, ha tagjaitok közt tudhatnám magam
Üdv.:
Horvath_G
Sziasztok!
Immáron bő 1,5 hete valósult meg a vágyam, és vagyok egy 2002-es NB tulajdonosa.
Szeretnék én is bekerülni ebbe a közösségbe, és tag lenni, ehhez viszont szükségem lenne sorstársaim ajánlásaira.
Előre is köszönöm szépen!
Üdvözlettel
BJ
Szia.udv koztunk.ahoz hogy ajanlani tudjunk latnuk kell teged es autodat ezt egy simanmini tali vagy a kozelgo eves talin megteheted :-)
Sziasztok!
Immáron bő 1,5 hete valósult meg a vágyam, és vagyok egy 2002-es NB tulajdonosa.
Szeretnék én is bekerülni ebbe a közösségbe, és tag lenni, ehhez viszont szükségem lenne sorstársaim ajánlásaira.
Előre is köszönöm szépen!
Üdvözlettel
BJ
Köszönöm szépen az ajánlásokat és hogy immáron tagja lehetek ennek az illusztris társaságnak!
Aki volt Visontán a múltkor az Antonio-nak és az Ő szürke NC-nek szüksége van még egy ajánlásra, hogy teljes értékű tag legyen
Köszönöm nektek. Ez igazán gyors volt!
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretnék én is taggá válni ebben a nagyszerű közösségben. Már lassan két éve vagyok egy 1990-es NA tulaja. Sokat dolgoztunk már rajta Többek között a motoron és a sárvédőíveken. Egy fényezés még előttünk van. (Bár mivel a harmadik pályanapot töltöttük veletek 19-én Brezován, így ezt nem sürgetem, hátha beesünk a gumik közé ).
Tehát a tagsághoz lenne szükségem egy-két ajánlásra részetekről.
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretnék én is taggá válni ebben a nagyszerű közösségben. Már lassan két éve vagyok egy 1990-es NA tulaja. Sokat dolgoztunk már rajta Többek között a motoron és a sárvédőíveken. Egy fényezés még előttünk van. (Bár mivel a harmadik pályanapot töltöttük veletek 19-én Brezován, így ezt nem sürgetem, hátha beesünk a gumik közé ).
Tehát a tagsághoz lenne szükségem lenne egy-két ajánlásra részetekről.
Hali! Szeretnék én is beszállni a csapatba, ha lehetséges
Egyelőre így áll a dolog, belátható időn belül magyar rendszámossá varázsolódik.