Kotama
Velünk: 3384 napja
Szia! Az össznépi jovesmenes topikban vannak spontán talik, főleg Pesten, esténként!
Szuper,köszi, akkor nézni fogom a topicot!
Szuper,köszi, akkor nézni fogom a topicot!
Szia! Az össznépi jovesmenes topikban vannak spontán talik, főleg Pesten, esténként!
Sziasztok! Szeretnék felvételt nyerni a tagok közé, a szabályokat elolvastam, sőt lassan az egész fórumot is. Péntek óta vagyok egy nbfl 1.8 unplugged tulaja, melyre még ugyan várnak esztétikai javítások,de mi már így is imádjuk a feleségemmel. Bp-en élünk, szeretnénk majd a klub találkozókra eljárni, örülnénk ha a szeptemberi kakucsringen már ott lehetnénk (gondolom ide csak tagok jelentkezhetnek). A szabàlyok szerint szívesen megmutatnám az autót több tagnak is, ha lesz erre addig lehetőségem. Üdvözlettel:Tamás
sziasztok!
jelentkeztem tagnak. talalkozon ugyan meg nem voltam, de mar majd' ket hete mx5 tulaj vagyok. szeretnek teljes erteku tag lenni, ezert ajanlasokat szeretnek kerni
Üdv nálunk!
Teljes értékű tag 3 tag ajánlásával lehetsz. Az ajánlást meg kell előznie egy személyes találkozásnak az emixeddel együtt.
Addig is szinte minden funkciót elérsz az oldalon és a fórumon is, csak a profilfeltöltés, a tagok adatainak elérése, valamint a like/dislike funkció nem elérhető.
a 3 ajanlas az okes. a talalkozonak hivatalos esemenyen (pl. kukucs) kell megesni, vagy mondjuk egy spontán - teszem azt - orfűi osszeroffenesen valo jelenlet is eleg?
feloff: tagsag utan lehetoseg nyilik forumon belul, tagok reszere privat uzenet kuldesere?
Az a lényeg, hogy 3 klubtag lássa, hogy van miatád.
i see, akkor megyek a "Mecsek" topicba, tanukat szerezni. koszi!
sziasztok!
jelentkeztem tagnak. talalkozon ugyan meg nem voltam, de mar majd' ket hete mx5 tulaj vagyok. szeretnek teljes erteku tag lenni, ezert ajanlasokat szeretnek kerni
Üdv nálunk!
Teljes értékű tag 3 tag ajánlásával lehetsz. Az ajánlást meg kell előznie egy személyes találkozásnak az emixeddel együtt.
Addig is szinte minden funkciót elérsz az oldalon és a fórumon is, csak a profilfeltöltés, a tagok adatainak elérése, valamint a like/dislike funkció nem elérhető.
a 3 ajanlas az okes. a talalkozonak hivatalos esemenyen (pl. kukucs) kell megesni, vagy mondjuk egy spontán - teszem azt - orfűi osszeroffenesen valo jelenlet is eleg?
feloff: tagsag utan lehetoseg nyilik forumon belul, tagok reszere privat uzenet kuldesere?
Szia Todie! Privát (mások által megadott) elérhetőségeket fogsz látni amiken eléred a többieket, PÜ nincs jelenleg.
Üdv köztünk!
sziasztok!
Üdv nálunk!
Az a lényeg, hogy 3 klubtag lássa, hogy van miatád.
.
sziasztok!
Üdv nálunk!
a 3 ajanlas az okes, a talalkozonak hivatalos esemenyen (pl kukucs) kell megesni, vagy mondjuk egy spontán teszemazt orfűi osszeroffenesen valo jelenlet is eleg?
a 3 ajanlas az okes, a talalkozonak hivatalos esemenyen (pl kukucs) kell megesni, vagy mondjuk egy spontán teszemazt orfűi osszeroffenesen valo jelenlet is eleg?
sziasztok!
jelentkeztem tagnak. talalkozon ugyan meg nem voltam, de mar majd' ket hete mx5 tulaj vagyok. szeretnek teljes erteku tag lenni, ezert ajanlasokat szeretnek kerni;)
Üdv nálunk! :)
sziasztok!
Üdv nálunk!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
sziasztok!
sziasztok!
jelentkeztem tagnak. talalkozon meg nem voltam, mar majd' ket hete mx5 tulaj vagyok. szeretnek teljes erteku tag lenni;)
Sziasztok! Szeretnék tag lenni ! Voltam a szezon nyitó visontai mókán 43 rajtszámmal mik a további teendőim?
Jelentkezz tagnak! :-)
Lásd 2 hozzászólással ezelőtti link!
A link sajna nem működik, pedig én is szeretnék jelentkezni.
Viszont ha jól sejtem, az alábbi linken alul lehet jelentkezni:
Sziasztok! Szeretnék tag lenni ! Voltam a szezon nyitó visontai mókán 43 rajtszámmal mik a további teendőim?
Jelentkezz tagnak! :-)
Lásd 2 hozzászólással ezelőtti link!
Itt jelentkezz: http://www.miata.hu/forum/?tid=3370&page=43#84333
Ezúton is gratulálunk! Üdv a Klubban!
Sziasztok!
Szeretnék ajánlásokat kérni dnaganaa felhasználónéven futok.
98 Mx5 nb 1.6 110Le.
Németországból hoztam be, elég lepukkant állapotban. Kivágott ponyával(még mindig nem lett fixálva,)
5 évi nyári gályázás eredménye egy kis rozsdás nb, ami azóta kipofásodott.
Ha tag leszek, akkor dobok fel képeket!
A fórumot olvasgatva egy nagyon összetartó és barátságos társaságnak tűntök, remélem ezt hamarosan én is megtapasztalom!
Előre is köszönöm !
András
Sziasztok!
Szeretnék ajánlásokat kérni dnaganaa felhasználónéven futok.
98 Mx5 nb 1.6 110Le.
Németországból hoztam be, elég lepukkant állapotban. Kivágott ponyával(még mindig nem lett fixálva,)
5 évi nyári gályázás eredménye egy kis rozsdás nb, ami azóta kipofásodott.
Ha tag leszek, akkor dobok fel képeket!
A fórumot olvasgatva egy nagyon összetartó és barátságos társaságnak tűntök, remélem ezt hamarosan én is megtapasztalom!
Előre is köszönöm !
András
Szép napot mindenkinek!
Ezen a gyönyörű reggelen egy nagy lépéssel közelebb kerültem hogy tagja legyek a közösségnek
A befutó egy grafit szürke 2004-es 1.6-os NBFL lett.
Ezúton is szeretném megköszönni Lalee segítségét és türelmét, illetve hogy korábban megmentett egy-két kevésbé vigyázott példánytól!
A következő guruláson, találkán igyekszem ott lenni
További szép napot!
Szép napot mindenkinek!
Ezen a gyönyörű reggelen egy nagy lépéssel közelebb kerültem hogy tagja legyek a közösségnek :)
A befutó egy grafit szürke 2004-es 1.6-os NBFL lett.
Ezúton is szeretném megköszönni Lalee segítségét és türelmét, illetve hogy korábban megmentett egy-két kevésbé vigyázott példánytól!
A következő guruláson, találkán igyekszem ott lenni :)
További szép napot!