Red Sun Service
Velünk: 3878 napja
nem. de nem is tudom hol van a lista.
nem. de nem is tudom hol van a lista.
kattintottál már a listára a jelentkezéshez? csak mert én nem látom a neved a várakozók között
Lassan kiérdemlem a tagságot?
Sajnos eldőlt. Nem tudok menni sajna vasarnap. A szivem verzik!
Next time!
Sziasztok!
Csak egy gyors bemutatkozasra ugrottam be.
Hosszu (nagyon hosszu) nyalcsorgatas utan a mult honapban vegre vettem egy 2009-es kemenytetos Miatat kis testi hibaval (ezert meg nincs kep).
Majd a mult heten - mikozben 2.000 km-re szabadsagon voltam/vagyok - megszereztem a regi szerelmemet egy 2004-es Euphonic-ot eredeti allapotban, kicsit hullamos bal ajtoval es kisse rozsdas kuszobokkel. A het vegen megyek haza, az elso dolgom lesz, hogy beugrok megnezni - mar alig varom!
Szoval vastagon bepotoltam az elmulasztott MX-5 adagot, paros napokon az egyikkel megyek, paratlanon a masikkal :D
Udv mindenkinek es jo szorakozast a hetvegen - majd gondolok ratok egy gagyi negyulesesbol hazafele tartva!
Sziasztok!
Csak egy gyors bemutatkozasra ugrottam be.
Hosszu (nagyon hosszu) nyalcsorgatas utan a mult honapban vegre vettem egy 2009-es kemenytetos Miatat kis testi hibaval (ezert meg nincs kep).
Majd a mult heten - mikozben 2.000 km-re szabadsagon voltam/vagyok) megszereztem a regi szerelmemet egy 2004-es Euphonic-ot eredeti allapotban, kicsit hullamos bal ajtoval es kisse rozsdas kuszobokkel. A het vegen megyek haza, az elso dolgom lesz, hogy beugrok megnezni - mar alig varom!
Szoval vastagon bepotoltam az elmulasztott MX-5 adagot, paros napokon az egyikkel megyek, paratlanon a masikkal :D
Udv mindenkinek es jo szorakozast a hetvegen - majd gondolok ratok egy gagyi negyulesesbol hazafele tartva!
Jessus, Az hol van?
Mi lesz ott?
Elvileg nincs dolgom most még!
Hajni, te nem mész Visontára vasárnap?
Hát azert, hogy tartsuk a frontott es bizonyitsunk!
Ebben a Nöies auto kategoriaban!
Bizonyitsani tudjatok!
Jó lenne, ha nem vesznek ez a lendület és még vagy 10-20 új női tag jonne , hogy miert , azt hagyjuk
YES!!!!
Köszi Hunya! És a másik 2 ajánlónak is!
Én is klubtag lettem! Szóval, +1 csajszi!
Ez, azert kemeny volt!
Ez belulrol nem latszodott!
De, sracok jelzem!
Iszonyu jo autonk van, Ezt is kibirta!
Koszonom, de sokan dolgoztunk ezert! :D
Ezzel egyetertek! Ez nem egy nöies auto!
Anno, mikor lecsereltem a 220 LE automat Mx5-re, az ismeroseim agyon cikiztek, h miert vettem En nöi kocsit?
De! Ezt a kicsiket egy \bocsanat\, noi vezetonek nem adnam oda.
Azert ez egy kicsit technikasabb mint....
En egesz evben ezzel jarok. Telen is, hát nem unatkozom
Vigyorgos, telen , nyaron!
Es remelem hamarosan szlalomban is OTT leszunk, mint nöi soför.