gram
Velünk: 7090 napja
Mielőtt a hivatalos köszöntőemberünk, Gyéé befut, fogadd gratulámat, talikra járni tessen. Már ha lesz valami ebben a szép őszvégi időben.
grat & havefun
Sziasztok,
nem akartam addig írni ide, amíg nem kapta meg az "állampolgárságot" a kis roadsterem, de ma széles vigyorral vettem át a magyar rendszámot!!!
Szóval egy szó, mint száz, hosszas álmodozás, nézelődés, fórum olvasás után én is MX5 tulaj lettem! :D
Az autót a hónap elején hoztam Németországból, leginkább az itteni infókba kapaszkodva mertem bevállalni az utat. Rétegvastagság mérőt is PLacctól béreltem. Ez úton is szeretném megköszönni a sok segítséget, infót, stb!
Az autó - ami egyébként az első kocsim - egy zöld 2001-es NBFL Memories, teljesen origi állapotban. Előttem 2 tulaja volt, mindkettő végig gondosan szervízbe hordta és vigyázott rá. (még az égőcserékről is szervizes számláim vannak)
Az oldalt már évek óta látogatom, napi szinten olvasom a fórumot. Ezentúl igyekszem majd én is értékes tagja lenni a csaptnak! A szükséges ajánlásokat remélem mielőbb sikerül majd megszereznem. Szerettem volna a Vértes túrán már megjáratni a gépet, de sajnos végül nem tudok menni. A Külföldről hoztam topicba majd írok egy összefoglalót a behozatali tortúráról, hogy legyen egy friss, idei leírás is...
Bye: tom65
Szep.
Az ITT-467 pedig en voltam anno, 4 eve.
https://picasaweb.go___#5598852935227232194
Koszi Csabi. Megprobalom ide bemasolni.
Betettem a webes linket arra az esetre, ha nem menne az url-es linkeles.
Tatabányán haladtam át, nem is olyan regen, de parkolni nem parokoltam le.
Mivel en sem szeretnek orokre "felhasznalo" maradni, en is szeretnek kerni ajanlast. Nehany forumos kollegaval volt szerencsem mar osszefutni. Amugy meg o az enyem: http://www.youtube.com/watch?v=v6xi_rMg5AA, koszi.
Sziasztok,
Szeretnek 3 ajanlast osszegyujteni, mert enelkul nem tudok kepeket postolni a forumba. Van egy serult elemem, amivel kapcsolatban szeretnek kerdeseket feltenni. Egy kep tobbet mondana ezer szonal. Egy 2008-as fekete MX-5-nek vagyok boldog tulajdonosa.
Bar valszeg senkit nem ismerek innen, de jo lenne, ha megkaphatnam a teljes jogosultsagot. Becsszo, h van MX-5-om. 16 eve ez volt az almom.
Koszonom,
Suni.
Sziasztok,
Szeretnek 3 ajanlast osszegyujteni, mert enelkul nem tudok kepeket postolni a forumba. Van egy serult elemem, amivel kapcsolatban szeretnek kerdeseket feltenni. Egy kep tobbet mondana ezer szonal. Egy 2008-as fekete MX-5-nek vagyok boldog tulajdonosa.
Bar valszeg senkit nem ismerek innen, de jo lenne, ha megkaphatnam a teljes jogosultsagot. Becsszo, h van MX-5-om. 16 eve ez volt az almom.
Koszonom,
Suni.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Greg,
Koszonom az ajanlasokat mindenkinek , orulok hogy itt lehetek Veletek!