Hajnalka
Velünk: 3566 napja
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom, most mar hivatalosan is, hogy Clubtag lehetek koztetek!
Koszonom a segitseget, igazan jofejek vagytok!
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom, most mar hivatalosan is, hogy Clubtag lehetek koztetek!
Koszonom a segitseget, igazan jofejek vagytok!
De nem elfelejteni, a profilt kï tölteni
+1 ...meg is van!
Gratula!
Koszonom!
Igen megtalaltam a hianyzo lancszemet a jelentkezeshez.
Koszonom
Nos részemről ment 1
Igen megtalaltam a hianyzo lancszemet a jelentkezeshez.
Koszonom
Sziasztok!
Nagyon szeretnek club tag lenni!
Van egy csodas Mx5-om, mar jo par eve ezzel riogatom az embereket az utcan! :D
A ma napon megtartott Red Sun Festen ott voltam.
Egy bordo Mx5 el. Reszt vettem a Limbo leces versenyen, es meg is nyertem, nagyon sok Mx5 rajongo segitsegevel. Kozuletek is biztosan sokan ott voltatok es segitettetek, nem leverni a lecet! :D Amit megegyszer nagyon koszonok!
Nagyon szepen szeretnek kerni egypar ajanlast , hogy tag lehessek!!
Szuksegem lenne majd, sok nagyon jo tanacsra es segitsegre!
Es erositeni szeretnem a csapatot!
Nagyon koszonom!
Hajnalka
http://www.miata.hu/klub/legyel_te_is_klubtag/ - Valahol itt kell
Sziasztok!
Egy bordo Mx5 el. Reszt vettem a Limbo leces versenyen, es meg is nyertem, nagyon sok Mx5 rajongo segitsegevel. Kozuletek is biztosan sokan ott voltatok es segitettetek, nem leverni a lecet! :D Amit megegyszer nagyon koszonok!
Nagyon koszonom!
Hajnalka
Szia.Valamiért nem szerepelsz a jelölési listán végig mentél az összes lépésen?Egyébként gratula,jó volt látni az összetartást :D
Krisz
Sziasztok!
Nagyon koszonom!
Hajnalka
Sziasztok!
Mától én is teljes értékű tag lettem. Köszönöm a tagok ajánlásait! Hétvégére végre jó időt mondanak, úgyhogy tető le és hajtás
Köszi
Egyik barátom a héten vásárolt egy 1.8-ast kissé leharcolt állapotban, de kiváló futóművel és motorral. Hamarosan ő is becsatlakozik és bárkit, bármikor szívesen várunk egy kis budapesti és környékbeli autózásra. Hosszabb túrák májustól jöhetnek. (addig sajnos szakdolgozat...)
Gratula, jó választás volt!
(Én is kacérkodtam vele, pláne hogy helybeli volt, de inkább 1.8 lett...)
Sziasztok!
Március 19-én vásároltunk egy NBFL 1.6-os mx-5-öt a david85 nevű felhasználótól. Teljesen beleszerettünk és azóta is - ha a jó idő engedi - ezzel az autóval utazunk. Szeretnék klubtag lenni, viszont a közelgő szezonnyitón nem tudunk részt venni.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket és további szép napot nektek!
Köszönöm az jánlásokat!
Mától én is TAG vagyok!
Várom a találkozót már, hogy azokat is megismerhessem, akikkel személyesen még nem találkoztunk, de írásban, vagy telefonon már sokat beszéltünk, vagy már üzletet kötöttünk! :D
Sziasztok!
Hölczl Móni vagyok Tatabányáról. Nemrég lettem én is boldog Mx5 tulajdonos Párom unszolására kezdtem érdeklődni a típus iránt, aminek a vége az lett, hogy megvettem ezt a gyönyörű 1.8as türkizkék csodát! Sajnos az előző tulaj eladásra hozta be külföldről,elhanyagolta, úgyhogy az állapotfelmérés után jól megrágva a dolgokat belevágtunk és rögtön egy full nagyszervízzel indítva(vezérlés, kuplung csere) felfrissítettük a szépséget.
Nagyon megszerettük, valóban ez az az autó, amibe,ha belülsz nem akarsz megállni! 1-2 apróbb hiányossága még akad (vezető oldali ülésfűtés nem működik; alváz-és üregvédelem kell) de szépen lassan haladunk a 100%os állapot felé.
Na és persze ott leszünk a RedSun-on is!
Üdv. és szép napot Mindenkinek!