Fhiscbed
Velünk: 3536 napja
Ma megvettem, 15 éves álom teljesült, NB/1,8/145 elméleti paci
Ma megvettem, 15 éves álom teljesült, NB/1,8/145 elméleti paci
Köszönöm a segítséget, körülnézek a fórumon, hogy ki az aki még errefelé mozog.
Pontosítanád ezt, hogyan értsem? Legeltessem az autót Dunakeszin, és előbb-utóbb belefutok egy másik mx5-ösbe?
Arra gondoltam, hogy ott van pár tag, nyilván velük kell beszélned:
Dunakeszi - Ordune
Üröm - Gyéé
Budakalász - Lalee
Esztergomot fejből nem tudok.
Esetleg a fórumon van egy olyan topic, hogy ki honnan van, keress rá.
Pontosítanád ezt, hogyan értsem? Legeltessem az autót Dunakeszin, és előbb-utóbb belefutok egy másik mx5-ösbe?
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy van-e olyan (leendő) klubtárs, akivel összefuthatnánk időnként (elsősorban ajánlás és egyéb eszmecserék céljából) a Duna-kanyar környékén (Vác-Szob-Letkés-Párkány-Esztergom vonalon)?
Dunakeszi a nagy Miata centrum. Na meg Üröm.
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy van-e olyan (leendő) klubtárs, akivel összefuthatnánk időnként (elsősorban ajánlás és egyéb eszmecserék céljából) a Duna-kanyar környékén (Vác-Szob-Letkés-Párkány-Esztergom vonalon)?
Köszönöm szépen! lassan összejön
Hali! Lehetséges hogy láttalak már veszprémben vele ?
arra sajnos MÉG nem jártam viszont össze jött a 3 ajánlás amit hálásan köszönök
Hali! Lehetséges hogy láttalak már veszprémben vele ?
Sziasztok.ma voltam az évvégi felvonuláson ezüst NB-vel.a magas srác :-) kaphatok ajánlásokat?biztosithatok mindenkit hogy nem loptam az autot :-)
1 ajánlás ment! még kettő kellene
Sziasztok.ma voltam az évvégi felvonuláson ezüst NB-vel.a magas srác :-) kaphatok ajánlásokat?biztosithatok mindenkit hogy nem loptam az autot :-)
Köszi
Ajánlottalak, bár nem találkoztunk....na mindegy, csak nem derül ki hogy egy ádáz béjemvés vagy csak be akartál épülni:-)
Sziasztok.
Én is szeretnék tag lenni, ha lehet. Kocsimat nov. 19.-én vettem, de csak tavaszra lex rendszáma.
Személyesen ismerem Karex-et/ot, Teszlával rendre privát levelezünk, ill. Gyéével is van pár eszmefuttatásunk.
Köszi
Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni klubtagnak. Ez év januárjában vettem egy 1.8-as NA-t! Red Sun Fest- en kint voltam. A kép alapján remélem rám ismertek. :P Hunyát, Atomint ismerem személyesen, illetve pár emil váltásból, Lalee-t pedig, sokat zaklattam telefonon.
Üdv.: Balázs
Üdv kolléga