opzsolt
Velünk: 5591 napja
:D klassz ! köszi! be kell valljam azóta sajnos szemüveges lettem szóval most alapból jobb hát igen az én "készülékemben" volt a hiba :D
:D klassz ! köszi! be kell valljam azóta sajnos szemüveges lettem szóval most alapból jobb hát igen az én "készülékemben" volt a hiba :D
Igazából Miata mindig is vonzott, azért vettem magamnak!
Az, hogy most valsz nem tudom megtartani, az nem jelenti, hogy nem szeretnék miatás lenni.
Még való igaz, nem sikerült kitalálnom, hogyan fogom áthidalni a nehézségemet!
Ennek egyik megoldása, a lemondás sajnos! Igazad van, abszolut furán hangzik, de a fentebb említett dolgok a jelen helyzetem.
Illetve természetesen ha meg tudom oldani, akkor megtartom a kocsit, fáradozom is a megoldáson
Greg
Greg! Olyan furcsán mutat, hogy itt kéred a felvételed, egy témával arrébb meg azt írod, hogy nem tartod meg az autót ,))
sziasztok!
Szeretnék én is Taggá iratkozni!
Kérhetek ajánlásokat, esetleg mondjuk azokkal akikkel a tető rendelést bonyolítjuk? Vagy Buli robot? na? )
Greg
Gramnak nagyon koszonom a segitseget telleg nagyon rendes volt mar is kijavitotta azt a kis hibat a profilomban.Megegyszer koszonom neki es a tippet is koszonom!
Most mar csak valki ajanlast a DS-i sracnak? megkoszonnem :-)
koszi.megproballom.
Szerintem írj Gramnak a miata@miata.hu-ra.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
ajanlast szeretnek en is kuncsurogni de mindenekelott az emailcimem amit meg reges reg adtam meg jelentkezesnel a forumra,nem mukodik.Lehetseges attirni?Uj jelentkezest javasoltok?
Mi tevo legyek?
uj email : jerabek.antal@gmail.com
Kösziköszi!!!!
if in doubt, flat out.
Böktem
.
kösziköszi!
if in doubt, flat out.
Ha mondjuk egy volt klubtag kocsiját vettem meg, akkor Ő marad klubtag?
if in doubt, flat out.
Na már kettő ajánlásom van is Mégvalaki!!!!
if in doubt, flat out.
Oki! Jelentkeztem! Szeretnék ajánlást kérni !!! Csabi, Ordune, Abence, Zolo, Nitzer, Klemi please
if in doubt, flat out.