Robuss
Velünk: 3958 napja
Valamit kell még csinálnom? mert nem enged képet feltenni...még mindig ugyan az az adatlap fogad mint eddig:/
Valamit kell még csinálnom? mert nem enged képet feltenni...még mindig ugyan az az adatlap fogad mint eddig:/
Na, akkor gyenge 9-10 évvel a regisztráció és több, mint egy évvel a vásárlás után, én is megérkeztem.
Mostmár vagyok:D elfelejtettem rákattintani de mostmár megvan
Infót, képet!
Egy ment
2
Black Sushi
Egy ment
.
Kaphatnék ajánlást valakitől aki volt parkoló parádén?:D vagy több talin kell azért hogy részt vegyek?:D igyekszem majd minél több programon részt venni egyébként jó volt végre ennyi mx5 öt egy helyen élőben látni:P Fekete/arany felnis voltam ha névről nem lennék meg
Próbáltalak jelölni, de nem vagy a listán:
Szívesen veszem én is ha jelöltök
Kaphatnék ajánlást valakitől aki volt parkoló parádén?:D vagy több talin kell azért hogy részt vegyek?:D igyekszem majd minél több programon részt venni egyébként jó volt végre ennyi mx5 öt egy helyen élőben látni:P Fekete/arany felnis voltam ha névről nem lennék meg
Próbáltalak jelölni, de nem vagy a listán:
.
Sziasztok!
Szeretnék a közeljövőben MX-5 tulajdonos lenni, miután a családban mér két MX-5 is megfordult a közelmúltban (MX-5 NB 1.8 140 le, illetve NC 1.8) amiket én is használtam és megfertőztek .
A vásárláshoz és a továbbiakhoz is jól jönnének az itt kapott infók és tanácsok, ezért szeretnélek Titeket kérni, hogy ajánlásotokkal járuljatok hozzá a tagságomnak!
Köszi előre is!
Üdv.:
Balázs
Sziasztok!
Köszönöm az ajánlásokat és hogy klubtag lehetek!
Jó reggelt.
Szerintem kövesd nyomon az Össznépi jövés-menés topicot, ott szokott lenni találkozó egyeztetés. A jó idő beindulásával egyre több ilyen lesz (érzésem szerint).
Páran mennek ma is ki a Tököli Busz hepajra, és hétvégén lesz a Budaörsi "outlet-ben" oldtimer show amire szintén,ha jól láttam, van érdeklődés.
Sziasztok! Klubtag szeretnék lenni csak előbb meg kell mutatnom a verdát :P meg egy kis személyes ismerkedés se ártana mikor lesz erre kegkozelebb lehetőség?
Sziasztok, szeretnék jelentkezni klubbtagnak, most vettem egy gyönyörű szép 2003-as NB FL Twin Leather-t, ez az első Mx-5 -öm, Lalee és Ordune már ismernek ajánlanátok, hogy klubbtag lehessek? köszi, Péter
Szombaton reggel 6-tól délután 2-ig dolgozom. De biztosan lesz olyan esemény amin több klubtaggal is találkozhatom!