Steel
Velünk: 4122 napja
Kopi, Atomin vagy más, aki ismer: megnyomnátok nekem a gombot, hogy végre klubtag legyek? Köszi!
Kopi, Atomin vagy más, aki ismer: megnyomnátok nekem a gombot, hogy végre klubtag legyek? Köszi!
Sziasztok,
szeretnék én is teljes jogú tagja lenni a társaságnak. Sajnos eddig csak Lalee-val, Kopi-val és Svarci-val tudtam találkozni, de ahogy lehetőségem lesz szeretnék találkozókon is megjelenni.
Sajnos csak telefonnal készült képeim vannak jelenleg (sorry a rossz minőségért) :
Üdv.:
Gombaur
Üdv mindenkinek!
Szeretnék jelentkezni a tagok névsorába! Októberben sikeült hozzájutnom egy 2002-es NBfl-hez. Utólag is köszönöm a rengeteg infot amit itt találtam! A hétvégi kakucsi pályázás volt a pont az íre
Jöhetnek az ajánlások
@ Hunya: Eljuttattam a csomagot a célszemélynek előre is köszi
))
Viktor
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Üdv mindenkinek!
Szeretnék jelentkezni a tagok névsorába! Októberben sikeült hozzájutnom egy 2002-es NBfl-hez. Utólag is köszönöm a rengeteg infot amit itt találtam! A hétvégi kakucsi pályázás volt a pont az íre
Jöhetnek az ajánlások
@ Hunya: Eljuttattam a csomagot a célszemélynek előre is köszi
))
Viktor
Ez egy agyrém! Ki az a gyökér aki Pistigábor2 bemutatkozására pirosat nyom??!! Ez most már nálam is veri a biztositékot! Gram csinálj már valamit, szerintem ezt az egész dedós fosbuk gyökérséget úgy ahogy van megszüntethetnénk!
Nézd, minden nyűgjével együtt eddig remekül kipotyogtak az ide nem illő elemek. Biztosan félrenyomnak, vagy szenyóznak, de alapvetően működik. Vagy szeretnél Bambuláva, Chef-fel beszélgetni?
Én viszont köszönöm a hozzászólásod, igen jól esett! Renélem Kakucson személyesen is megköszönhetem. pistigabor2
Szia Pistigábor! A kovetkező miatabulitali Kakucsring 2014 március 1 szombat, bővebb infó a kukucsring topic-ban. Hajrá!
Szevasz doki! Ott találkozunk, márc. 1-én. Üdv: pistigabor2
Kedves Cevlart! Azt hiszem igazad van... Én azt hiszem, hogy a Miata tagsághoz elég lenne egy nb., meg, hogy szeressük, dédelgessük, költsnk rá, ápolgassuk - és nem az, hogy internet gurú legyen az ember. Én, korom ellenére egész jól vezetgetem az autóm, a motorom, a bérelt vitorlás, közepesen sízek, szörfözök, írók verset, novellát, újságcikket - de ezen a honlapon, a Forumon nem tudok eligazodni. Emailba jelzi a gép, hogy az általam írtakhoz hozzászólt: Balcsi, cabriódoktor,Laci73, huny, stb - csak nem találom, kivéve a Te bejegyzéset, amit ezuttal köszönök meg. Üdv: migmista
Kedves Cevlart! Azt hiszem igazad van... Én azt hiszem, hogy a Miata tagsághoz elég lenne egy nb., meg, hogy szeressük, dédelgessük, költsnk rá, ápolgassuk - és nem az, hogy internet gurú legyen az ember. Én, korom ellenére egész jól vezetgetem az autóm, a motorom, a bérelt vitorlás, közepesen sízek, szörfözök, írók verset, novellát, újságcikket - de ezen a honlapon, a Forumon nem tudok eligazodni. Emailba jelzi a gép, hogy az általam írtakhoz hozzászólt: Balcsi, cabriódoktor,Laci73, huny, stb - csak nem találom, kivéve a Te bejegyzéset, amit ezuttal köszönök meg. Üdv: migmista
szerintem csak siman tul kozel van a ket ikon egymashoz.
Plane egy kicsi de erintokepernyos telefonon.
Nagyon köszönöm! migmista
Juheee, ismet Gyor! Lassan Miatafovaros leszunk!
Ha mar itthon vagy jalantkezz, es lesz ajanlas boven!
Sziasztok! Régebben írtam ide, de aztán nagyon nem volt időm az mx-5-tel foglalkozni. Jelentkeztem tagnak is, de nem jött visszajelzés. Angliából hoztam az autót, már van rajta műszaki is. Láttam a klubtagok fotóit, és örömmel nyugtáztam, hogy nem csak nekem van jobb kormányos mazdám :-) .Márciustól otthon leszek, és ha van valaki aki Győr körül lakik, szívesen találkoznék vele. Üdvözlettel: Laci
Ez egy agyrém! Ki az a gyökér aki Pistigábor2 bemutatkozására pirosat nyom??!! Ez most már nálam is veri a biztositékot! Gram csinálj már valamit, szerintem ezt az egész dedós fosbuk gyökérséget úgy ahogy van megszüntethetnénk!
Nézd, minden nyűgjével együtt eddig remekül kipotyogtak az ide nem illő elemek. Biztosan félrenyomnak, vagy szenyóznak, de alapvetően működik. Vagy szeretnél Bambuláva, Chef-fel beszélgetni?
Bambula nagyon jó fej, félreismertétek. Csak kicsit fura a humora, ennyi az egész.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia Pistigábor! A kovetkező miatabulitali Kakucsring 2014 március 1 szombat, bővebb infó a kukucsring topic-ban. Hajrá!